({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Flygbild över ett snötäckt Billingen

    Fotograf: Tobias Andersson

Billingen Skövde - ett berg att älska!

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besökt berget är det inte svårt att förstå varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Skövde ligger på sluttningen av Billingen med bara 3 kilometer från stadskärnan. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats som inbjuder till härliga dagar för hela familjen. Vintertid förvandlas Billingen till ett riktigt vinterparadis. 

Upplev Billingen du med!

Tips på evenemang på Billingen Skövde

Billingecenter

Allt på ett ställe! Här finner du kafé och restaurang, sportbutik med uthyrning, vallabod/cykelverkstad, omklädningsrum, konferensrum, värmestuga m.m.

Barn klädda i gula tröjor och med hjälm på huvudet åker skridskor med klubba en solig vinterdag under det mäktiga taket på Arena Billingen

Skridskoåkning

Arena Billingens isbana ligger centralt på berget intill Billingecentrat och är en konstfrusen isbana under tak. 

Mys i pulkabacken

4 härliga pulkabackar på Billingen där du får det rätta pirret i magen! Så välkommen ut för hitta din favoritbacke.

Familj sitter och grillar över öppen eld på Billingen i Skövde.

10 tips på mysiga vinteraktiviteter

Bara för att det är vinter och kallt betyder det inte att du måste stänga in dig och vänta på våren. Våra 10 bästa tips för en härlig picknick utomhus i vinter-Skövde.

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet har utsett Billingen Skövde till officiellt vasaloppscenter. Det innebär att Billingen har det som krävs för att vara den ultimata platsen att träna inför något av vasaloppen.

Man stående i en sportbutik

Vasaloppscoach

Patrik Johansson som äger Träningskonsulten är nu utsedd till officiell Vasaloppscoach inom disiplinen skidor. Boka in allt från privat träning och fystester till träningsläger.

Inspirationsbild

Vasaloppets test- och hälsopartner

Gör ditt Vasaloppsdeltagandet till en ännu bättre upplevelse och till en långsiktigt positiv effekt av din träning. 

Kvinna står med längdskidor och stavar på sig i en sportbutik. En manlig expedit sitter på knä  och justerar hennes skidor.

Vasaloppsbutik

I Billingecenter hittar du Träningskonsultens sportbutik. Här kan du få hjälp att hyra eller köpa din sportutrustning, cyklar, skidor, tillbehör m.m. 

Delad glädje = dubbel glädje!

Dela din upplevelse på Billingen Skövde med andra genom att tagga dina bilder när du besöker Billingen. 

Upplev mer av Skövde!

Skövde ligger vid platåberget Billingen. Här, mellan Vänern och Vättern, kan du njuta av lokala matupplevelser, evenemang, kultur, historiska sevärdheter och friluftsliv.

I Skövde är det löjligt nära till både natur och stadskärna. En av många fördelar med en mellanstor stad mitt i ett storslaget landskap. 

Ready, set, enjoy!