({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Jesper Anhede

Billingen Skövde - ett berg att älska!

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besökt berget är det inte svårt att förstå varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Skövde ligger på sluttningen av Billingen med bara 3 kilometer från stadskärnan. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats som inbjuder till härliga dagar för hela familjen. Vintertid förvandlas Billingen till ett riktigt vinterparadis. 

Upplev Billingen du med!

Tips på evenemang på Billingen Skövde

Nyhet! Ta bussen till Billingen

Res kollektivt från Göteborg direkt ut i Billingens spår på 2 timmar! Buss linje 8 tar dig enkelt upp till Billingen. Ett perfekt sätt att resa hållbart till...

Billingecenter

Allt på ett ställe! Här finner du kafé och restaurang, sportbutik med uthyrning, vallabod/cykelverkstad, omklädningsrum, konferensrum, värmestuga m.m.

Cykelturer på varierat underlag

Den växande trenden gravel får allt fler att upptäcka charmen med träningspass på stigar och grusvägar. Billingen fyller dessa behov med råge.

Bland trädtopparna

Samla familjen, vännerna eller arbetskamraterna och ge er ut på ett 2,5 timmars nervkittlande äventyr i vacker natur på hög nivå i höghöjdsbanan.

6 guldkorn på Billingen

Vilket är ditt guldkorn på Billingen? Vi ställde frågan till personer som vistas mycket, ofta och älskar vårt berg Billingen. Här delar de med sig av sina guldkor...

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet har utsett Billingen Skövde till officiellt vasaloppscenter. Det innebär att Billingen har det som krävs för att vara den ultimata platsen att träna inför något av vasaloppen.

Delad glädje = dubbel glädje!

Dela din upplevelse på Billingen Skövde med andra
genom att tagga dina bilder när du besöker Billingen.