({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Flygbild över Billingen Skövde

    Fotograf: Jesper Anhede

Billingen Skövde - ett berg att älska!

Det är lätt att bli förälskad i Billingen och har du en gång besökt berget är det inte svårt att förstå varför Skövdebon är stolt över sitt berg. Skövde ligger på sluttningen av Billingen med bara 3 kilometer från stadskärnan. Här finner du vandringsleder som bjuder på storslagna naturupplevelser, grillplatser, sjöar, utomhusbad och aktivitetsplats som inbjuder till härliga dagar för hela familjen. Vintertid förvandlas Billingen till ett riktigt vinterparadis. 

Upplev Billingen du med!

Tips på evenemang på Billingen Skövde

Ta bussen till Billingen

Buss linje 8 tar dig enkelt upp till Billingen fån Resecentrum. Ett perfekt sätt att resa hållbart till alla aktiviteter uppe på vårt fina berg.

Billingecenter

Allt på ett ställe! Här finner du kafé och restaurang, sportbutik med uthyrning, vallabod/cykelverkstad, omklädningsrum, konferensrum, värmestuga m.m.

Vandra Trollstigen

En vandringsled med mycket varierad natur och som dessutom är uppdelad i 3 rundslingor så att du själv kan välja hur många kilometer du vill gå.

Bland trädtopparna

Samla familjen, vännerna eller arbetskamraterna och ge er ut på ett 2,5 timmars nervkittlande äventyr i vacker natur på hög nivå i höghöjdsbanan.

Skogsmulleriket

Skogsmulleriket är en riktig pärla för dig som vill uppleva och lära dig mer om naturen. Längs en tillgänglighetsanpassad slinga runt Åsbotorpsjön kan du titta in hemma hos Skogsmulle och hans vänner....

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet har utsett Billingen Skövde till officiellt vasaloppscenter. Det innebär att Billingen har det som krävs för att vara den ultimata platsen att träna inför något av vasaloppen.

Vasaloppscoach

Patrik Johansson som äger Träningskonsulten är nu utsedd till officiell Vasaloppscoach inom disiplinen skidor. Boka in allt från privat träning och fystester till träningsläger.

Vasaloppets test- och hälsopartner

Gör ditt Vasaloppsdeltagandet till en ännu bättre upplevelse och till en långsiktigt positiv effekt av din träning. 

Vasaloppsbutik

I Billingecenter hittar du Träningskonsultens sportbutik. Här kan du få hjälp att hyra eller köpa din sportutrustning, cyklar, skidor, tillbehör m.m. 

Delad glädje = dubbel glädje!

Dela din upplevelse på Billingen Skövde med andra
genom att tagga dina bilder när du besöker Billingen.