({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Slussvakt i Lennartsfors

Fotograf: Ove Eriksson

Jobba som slussvakt i sommar

Gillar du att vara utomhus, möta människor från hela världen och ta ansvar – då ska du söka jobbet som slussvakt eller slussvaktbiträde på Dalslands kanal.

Att jobba som slussvakt eller slussvaktsbiträde innebär, lite enkelt uttryckt, att man förflyttar båtar och kanoter mellan sjöar med nivåskillnad. Du möter människor från när och fjärran, med olika nationaliteter och resmål och din uppgift är att slussandet blir en säker och rolig upplevelse. Som slussvakt eller slussbiträde bidrar du med gott värdskap för våra gäster, en viktig del av deras upplevelse av Dalslands kanal och faktiskt hela Dalsland. Att slussa båtar och kanoter säkert och tryggt är självklart en viktig uppgift liksom att hålla slussområdet välskött och trevligt.

Slussvakt
Den huvudsakliga skillnaden mellan slussvaktens och biträdets jobb är att slussvakten planerar och leder allt jobb vid slussen. Slussvakten sköter också all administration. På de större slusstationerna kräver tjänsten som slussvakt att du varit biträde under minst en säsong.

Biträde
Som biträde sköter du slussningen tillsammans med slussvakten. Men jobbet är så väldigt mycket mer; här möter du sommarglada semesterfirare – alla med det gemensamma att man vill ta sig förbi en slusstation i sin båt eller kanot.

Vi söker just nu:
Slussvakter och biträde längs hela kanalen.

Vad kräver vi av dig?
Du ska ha fyllt 18 år (ibland kan vi göra undantag), vara utåtriktad och visa att du är tydligt intresserad av att ”göra ett bra jobb”. Du ska kunna ta ansvar för både dig själv och för din omgivning.

När jobbar du?
Du jobbar mellan 12 juni – 18 augusti beroende på vilken typ av tjänst du har. Slussvakter jobbar 5 dagar ledig 5. Biträden jobbar 5 dagar lediga 5 dagar, alternativt jobbar 6 dagar ledig 1 dag.

Obligatorisk utbildningsdag
Vi inleder seglationssäsongen för alla anställda längs kanalen med en obligatorisk utbildningsdag den 10 och 11 juni som innehåller moment som är en förutsättning för att få arbeta hos Dalslands Kanal AB.

Lön
Lön enligt avtal.

När ska du söka?
Vi kommer intervjua och tillsätta tjänsterna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansök

Skriv ett enkelt brev och berätta vem du är och varför du tror att du är rätt person för jobbet. Bifoga ditt CV där du berättar om ev. tidigare yrkeserfarenhet och studier. Uppge gärna referenser. 
Skicka till: info@dalslandskanal.se
Märk ansökan med Sluss

Vill du veta mer eller har några frågor är du välkommen att kontakta
Malin Ljungqvist tel. 0703-370011