({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Två vandringsskor står på golvet och två personer sitter i fåtöljer i bakgrunden.

Fotograf: Tuana Fridén

Bo och äta på berget

På Mösseberg kan du äta en härlig middag, ta ett dopp i utomhuskällorna på SPA-avdelningen, sova i en skön hotellsäng, fika med vacker utsikt eller bo naturnära i campingens stugor.

 

Mösseberg Camping

Här kan du bo i fina självhushållsstugor eller på campingen med egen husvagn eller husbil. Här har du en fantastisk utsiktöver Falbygden. Omgivningarna kring Mössebergs Camping har massor att erbjuda, både för livsnjutaren, naturmänniskan, den leksugne och idrottaren. Både motionsspåren, skidbacken och badplatsen ligger nära campingen. I campingens servicebutik kan du under högsäsong bland annat köpa glass, kaffe och dricka. Här kan du hyra en frisbee och ge dig ut i den fina discgolfbanan eller låna fritidsartiklar som boule, sparkcykel och gåstavar med mera.

Röda stugor på en rad.


Mössebergs Kurort

Låt kropp och själ få vila och stimulans i en vacker miljö. På Kurorten Mösseberg kan du njuta av olika kurbad eller behandlingar och bada i utomhuskällorna och poolerna. Efter en avkopplande dag kan du äta en härlig middag på Arvids Restaurang & Bar för att sedan somna gott i en härlig hotellsäng.

Fotograf: Tuana Fridén

Mössebergs Vandrarhem

På behändigt promenadavstånd från Falköpings resecentrum hittar du Mössebergs Vandrarhem. Här bor du i den lummiga Mössebergsparken precis nedanför berget. Som gäst kan du bo i dubbel eller flerbäddsrum och du har tillgång till ett gemensamt utrustat självhushållningskök, samlingssal och TV-rum.

Fotograf: Falköpings kommun

Mössebergsgården

På sluttningen av Mösseberg, med vacker utsikt över staden ligger Mössebergsgården. En mötesplats för såväl konferensgäster som fikasugna människor. I caféet värnar de om lokala råvaror och närproducerade smaker. De erbjuder ett stort sortiment av hembakade kakor och bullar, konditoribitar och goda smörgåsar. Kaffet är ekologiskt och rättvisemärkt. På sommaren kan du även köpa lokalt producerad glass.

Fotograf: Falköpings kommun

 

Läs mer