({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Pojke som hänger på mage över en leksak.

Fotograf: Falköpings kommun

Lekplatser på Mösseberg

En fantasifull vildmarkslekplats med beachvolleybollplan och grillplats hittar du vid motionscentralen. I Mössebergs djurpark finns två lekplatser med bland annat klätternät och gungor.

Vildmarkslekplatsen

Vid motionscentralen på Mösseberg hittar du en fantasifull lekplats som lockar både små och "stora" barn till lek och rörelse.

Här kan du leka i de olika redskapen, åka rutschkana eller ta dig genom banan utan att nudda marken. I mitten av vildmarkslekplatsen finns också möjlighet att sitta under tak och grilla. I närheten av lekplatsen ligger Skogssjön med badplats och beachvolleybollplan.

Parkering hittar du bredvid motionscentralen ca 100 meter från lekplatsen. 

Fotograf: Tuana Fridén

Djurparkens lekplatser

Ett toppenställe för alla leksugna barn är lekplatserna vid djurparken. Här kan de klättra, gunga eller ta en tur i rutschkanorna. Vill du ha med egen picknick så finns fem grillplatser och bänkar i parken. Tänk på att ta med egen kol eller liknande om du vill grilla, du tänder och släcker även grillen på egen hand.

Ett populärt inslag i parken är uppritade vägar där barnen kan köra omkring med trampbilar och även tanka dem i den lilla pumpstationen. I djurparken hittar du många olika slags djur som till expempel grisar, getter, åsnor, alpackor, kaniner och minishetlandsponnyer. Fri entré!

Parkering finns ca 250 meter från Djurparken.