({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Sebastian Streith

Utmana familjen i en tävling

Runt Hornborgasjön finns flera spännande familjeaktiviteter där du kan utmana din familj i spännande tävlingar. Vi har samlat några av våra favoriter – vilken aktivitet kan du vinna i?

Discgolf Mösseberg

På platåberget Mösseberg i Falköping kan du utmana familjen på en rafflande runda discgolf. Banan utgörs av både en 9- och en 18-hålsbana, och de har alla olika karaktär. 9-hålsbanan passar perfekt som utmaning för familjen, medan 18-hålsbanan är en mycket utmanande tävlingsbana.
www.vastsverige.com/falkoping/artikel/discgolf-bana/

Fotograf: Sebastian Streith

Sommarbingo naturum Hornborgasjön 

Hos naturum Hornborgasjön kan du hämta en bingobricka och utmana lillebror, farmor eller barnen på sommarbingo ute i det fria. Kan du hitta en trollslända, en citronfjäril, solen eller en brännässla? Ut och kryssa! www.hornborga.com
 

Fotograf: Jesper Anhede

Wrågården

På Wrågården utanför Falköping finns flera spännande utmaningar för hela familjen. Vem är bäst på fotbollsgolf, och hur går det egentligen när ni utmanar varandra i familjekampen..?
www.wragarden.se/aktiviteter

Fotograf: Tuana Fridén

Gokart Kusåsens Hyrkart

Varför inte samla hela släkten och utmana dem på ett fartfyllt gokart-race? Utanför Skövde kan du boka in dig och gänget hos Kusåsens hyrkart och köra GoKart så det susar om öronen!
www.kusasenshyrkart.se

Äventyrsgolf

I Hornborgaområdet hittar du äventyrsgolf både i Skara, Skövde och i Falköping. Hos Jula äventyrsgolf kan du faktiskt spela på Sveriges största äventyrsgolfbana, och i parken Plantis i Falköping spelar du i ett grönskande område, mitt i stan! I Skövde spelar du på kanten av platåberget Billingen med vacker utsikt.
Jula äventyrsgolf www.julaaventyrsgolf.se
Äventyrsgolf Plantis www.plantis.nu/aventyrsgolf
Äventyrsgolf Billingen https://www.vastsverige.com/billingen/motion-friluftsliv/artikel_minigolf/

Fotograf: Falköpings kommun

Fler förslag på familjeaktiviteter hittar du under se och göra på vår webbsida!