({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Illustrerad karta över Kulturvägen.

Kulturväg Skaraborg

Känn historiens vingslag och njut av storslagen natur när du åker längs Kulturväg Skaraborg. Det är en brun/vit skyltad turistväg som sträcker sig från Karleby till Tidan.

Du åker från Karleby, förbi fornlämningar och klosterruiner, passerar Hornborgasjön med sitt rika fågelliv, Varnhem och Vallebygden med dess vackra dalar och storslagna bergsbranter. Kulturväg Skaraborg slutar i Tidan där du kan uppleva allt från loppisar till fornlämningar. Välkommen att upptäcka våra smultronställen!

Korta Fakta

Längd: 73 km

Skyltning: Brun/vit skyltad turistväg, blomma

Område: Falköping, Skara, Skövde

Karta: Ladda ner appen Kulturväg Skaraborg med karta och information

 


App och folder

Det finns en app med information om olika besöksmål, boenden och matställen längs vägen. Du laddar ner den gratis på App Store eller Google Play.

Med hjälp av vår turistapp kan du enkelt ta del av en egenguidad tur. Om du vill behöver du inte ens lämna hemmet. Guida dig med hjälp av appen och upplev våra fantastiska besöksmål på plats, eller genom att i lugn och ro stanna hemma och klicka runt på kartan och läsa mer om de olika platserna. För vissa besöksmål kan du även få informationen uppläst. Några nyheter i appen är att du kan få en guidad tur vid Karlsfors Silverfallet, Vallby Sörgården, Rosenstigen och Ålleberg. På våren dyker också vår Tranquiz upp, passa på att prova dina trankunskaper!

Vill du hellre kika på appen från din dator så finns webbversionen här!

Folder med karta och information: 
Kulturväg Skaraborg PDF-fil.

Mer information

www.kulturvag.nu