({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Faramarz

Mat och fika i historiska miljöer

Historien är ständigt närvarande i Destination Läckö-Kinnekulle i form av gamla stadsmiljöer, medeltida kyrkor, fornlämningar, slott och herresäten. I några av dem huserar passionerade krögare som tillsammans med den historiska miljön gör din matupplevelse unik.

Hellekis trädgårdscafé & kök kan du njuta av mat och fika under de unika ginkgoträden i anslutning till den vackra slottsparken med perennrabatt, exotiska träd och rosengård.

Lundsbrunns resort och spa har anor sedan 1700-talet då besökare kom hit för att dricka det hälsofrämjande brunnsvattnet. Kurorten är än idag ett centrum för hälsa och välbefinnande och i restaurangen serveras god hemlagad mat.

Forshems gästgiveri är känt för sin goda mat och huserar i ett gammalt trähus som självaste August Strindberg rastat på när han reste omkring i trakten. 

Rådhuskonditoriet ligger i Rådhuset på Nya stadens torg i Lidköping och var ursprungligen greve Magnus Gabriel de la Gardies jaktslott som flyttades in till staden från Kållandsö under 1600-talet.


Vill du ha fler tips på restauranger och caféer? Här hittar du hela utbudet av mat och dryck i Destination Läckö-Kinnekulle.