({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
  • Fotograf: Åsa Dahlgren

Med lokala råvaror på menyn

Mat lagad med kärlek smakar underbart och mat som dessutom som lagas på lokala, färska råvaror smakar helt fantastiskt. Bara vetskapen om att råvarorna kom med en odlare, jägare eller producent till restaurangen på morgonen höjer hela matupplevelsen.

Restaurang Sjöboden serveras färsk fisk och såklart löjrom från fiskarna i Spikens fiskehamn.

KRAV-certifierade Restaurang Bakgårn i Lidköping serverar inte bara lokalt odlad mat, här finns också en lanthandel i mindre skala där kunderna kan handla grödor från lokala producenter. 

Vid foten av Kinnekulle ligger anrika Forshems Gästgivaregård där självaste August Strindberg stannade över natten under en tågresa när det begav sig. Mat lagad med kärlek och kvalitet serverad i en vacker miljö är restaurangens signum

Ett besök på Restaurang Hvita hjorten vid Läckö Slott är ett måste vid ett besök i Destination Läckö-Kinnekulle. Direkt från slottsträdgården levereras dagsfärska grönsaker och primörer. Här odlas till och med egna valnötter! 

Med passion för smak, dryck och värdskap driver krögarna på Restaurang Feeling Lkp med ett hållbarhetstänk som genomsyrar upplevelsen.

Mellbygatans restaurang serverar husmanskost med nya fräscha smaker och rätter. Här finns alltid välsmakande vegetariska alternativ på menyn.

En bit norr om Götene ligger Bergets Orangeri naturskönt på en gård. Här serveras mat lagad av lokala råvaror i en rofylld miljö.

På väg ut mot Läckö Slott hittar du Närebo med restaurang, boende och gårdsbutik. Här finns något för alla smaker och maten kan avnjutas i orangeriet under hängande vindruvsklasar.