({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Padel Summer camp

Under sommarlovet är alla barn födda 2013-2009 är välkomna att hänga med oss under ett tre dagars Padel summer camp.

Prova på golf

Kom och prova på golf med Öijardes GK. Inga förkunskaper krävs. 

Vi erbjuder gratis transport från Floda station kl 10.10 och skjuts hem 13.45.

Båda dagarna håller vi på klockan 11-13

SOL-skola med Lerums SOK

SOL-skolan är ett dagläger för barn och ungdomar som vill lära sig mer om orientering och vara ute i skogen. Aktiviteten riktar sig till dem utan förkunskaper och de som har provat på orientering tidi...

Konstsommar med Workshop i Cyanotypi

I workshopen utforskar vi tillsammans med Elias Björn och Anna-Karin Andersson en av världens äldsta fotografiska processer: cyanotypi. Bilden skapas genom kontaktkopiering och får en karakt...

Konstsommar med transformerteckning

Gillar du transformers? Eller älskar du bara att teckna? Ta chansen att lära och inspireras av Malin Sasse, en av få officiella transformerstecknare från Sverige.

Workshop: Land Art på Nääs Slott

Vill du prova att göra konst av material som finns i naturen? Workshopen handlar om att bygga och skapa rum och former i samspel med naturen och leds av konstnären Greger Ståhlgren.

Tollereds biograf

Med sina totalt 24 platser kan Tollereds Biograf titulera sig som Sveriges minsta biograf. I samma lokal som nu har det även tidigare visats film, men då för dem i Tollered som arbetade med textilproduktion på Nääs Fabriker och för deras barn.

Bio Vågen

I en personlig och gemytlig miljö visas allt från amerikanska storfilmer till smalare europeiska titlar och förstås - barnmatinéfilmer och svensk kvalitetsfilm. Att bion ligger vägg i vägg med Vattenpalatset och rakt ovanför bowlinghallen Kägelfallen gör det lätt att spendera en eftermiddag.

Upplev Öijared

Öijared bjuder in till bad, härliga promenader och multibanan där du kan spela frisbee, fotboll eller golf. Efter kan du njuta av god mat eller fika i restaurangen.

Ta en tur till Nääs Fabriker.

Nääs fabriker när du vill unna dig något extra.

Ta ett besök till Nääs Slott.

Ta en tur i slottsparken, gunga, gå labyrint eller bara promenara.

Träna ute

I Lerums kommun finns goda möjligheter till att träna ute. Det finns utegym i anslutning till våra elljusspår samt andra platser. 

Padel

Det finns många padelbanor i Lerums kommun. Ta med kompisarna och kör ett paddelmaraton och kolla vilket ställa ni gillar mest.

Klättra med Lerums klätterklubb och Grepp

Klättra med Grepp och Lerums kätterklubb i sommar.