({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Jul på biblioteket

Dansworkshop med Salem

Salem är danspedagog och erbjuder lektioner i stilarna Azonto och Konto. Hon arbetar även som dansare och koreograf i stilarna

Kulturskolan

Under lovet bjuder kulturskolan in till ett flertal aktiviteter.

Tollereds biograf

Med sina totalt 24 platser kan Tollereds Biograf titulera sig som Sveriges minsta biograf. I samma lokal som nu har det även tidigare visats film, men då för dem i Tollered som arbetade med textilproduktion på Nääs Fabriker och för deras barn.

Bio Vågen

I en personlig och gemytlig miljö visas allt från amerikanska storfilmer till smalare europeiska titlar och förstås - barnmatinéfilmer och svensk kvalitetsfilm. Att bion ligger vägg i vägg med Vattenpalatset och rakt ovanför bowlinghallen Kägelfallen gör det lätt att spendera en eftermiddag.

Upplev Öijared

Öijared bjuder in till bad, härliga promenader och multibanan där du kan spela frisbee, fotboll eller golf. Avsluta dagen med god mat eller fika i restaurangen.

Utflykta till Nääs Fabriker

Relfexjakt, pysselfabrik, bad i bastu, fika och god mat. Här finns något för hela familjen att utforska på läslovet.

Besök Nääs Slott

Promenera i den vackra slottsparken, gunga på jättegunga, klappa hästar, gå labyrint och mycket mer. Välkommen ut!

Träna ute

I Lerums kommun finns goda möjligheter till att träna ute. Det finns utegym i anslutning till våra elljusspår samt andra platser. 

Padel

Det finns många padelbanor i Lerums kommun. Ta med kompisarna och kör ett paddelmaraton och kolla vilket ställa ni gillar mest.

Klättra med Grepp och Lerums klätterklubb

Klättra med Grepp och Lerums klätterklubb