({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Skuddevigemyra skridskoåkning

Fotograf: Regina Cederfeldt

Sportlovsaktiviteter på Skaftö

GIF, Grundsunds IF

Ungdomar från och med årskurs 9 - Kom och häng med Lotta de Verdier i klubbstugan på onsdag kväll 19-21.30. Spela pingis, biljard eller kort, lyssna på musik, baka en kaka eller kom bara och häng.
 

Lyckans Slip, Fiskebäckskil

Efter önskemål från glada barn öppnar Lyckans Slip minigolfen under veckan och bjuder alla spelande barn på glass. Betalning och upphämtning av utrustning sker i butiken! Öppet mån-fre 10-16.

 

Skaftö Bibliotek, Lönndalsvägen 49, Grundsund

Här kan du låna barn- och ungdomslitteratur och spel. Öppet måndag och torsdag 10 - 12, 14 - 18.

Skaftö Folkets Hus, Alfågelstigen 2, Grundsund

Minifolkan mån 12 och 19 feb kl 13-15. Öppen barnverksamhet. Fika. Målgrupp 0-5 år.

Sportlovsbio 21 februari kl 15. Film Håkan Bråkan 2. Titta gärna på trailern här >>

Skaftö GoiF, Bottnahallen, Bottnavägen 3, Grundsund

Sportlovsaktiviteter i Bottnahallen 21 februari kl 10.30 - 12.30

Här kan du testa på att spela badminton, pingis, volleyboll, innebandy, hinderbana, sparka boll och ät en korv och umgås med deltagare och funktionärer. Små barn tar med sig en vuxen. Ingen anmälan krävs och alla barn är välkomna.

Skaftö Vandringsleder

På Skaftö har vi många vandringsleder av olika svårighetsgrad. Du vet väl att hos oss hittar du även digitala kartor där vi märkt ut svårighetsgrad, läng men också vart det finns grillplatser och bänkar att sitta på. Ja även badplatserna är utmärkta för den som vågar sig på ett vinterbad :-)

Länk till våra vandringsleder >>

 

Sportlovsaktiviteter i  Lysekil 19 - 25 februari

I Lysekil och i övriga delar av kommunen finns väldigt mycket trevligt att göra under Sportlovet! Här hittar du hela årets sportlovsprogram i Lysekil.

Det finns både idrotts och kulturaktiviteter. Inomhusaktiviteter såväl som utomhus. Pröva på att skapa egna spel i Roblox, gå en matlagningskurs, bio, boxning för tjejer, fotboll och filmkväll och öppet på ung mötesplats är bara några av alla de skaer som finns att göra för barn och ungdomar i Lysekil denna vecka.

Havets Hus har ett spännande sportlovsprogram. Ta en heldag i friluftsområdet Fjälla, paddla kajak, gå en tipspromenad, klappa djur och bo på lantgård. I Lysekil finns också Gullmarsborg med fullt av aktiviter i is och simhallen. Eller varför inte gå på bio hos Folkets Hus biograf i Lysekil.

 

Övriga sportlovstips

Nordens Ark, Åby säteri, Hunnebostrand

Nordens Ark är en djurbevarandepark där man visar upp de djur som man aktivt jobbar för att bevara. Här finns ett 60-tal arter och raser från världens alla hörn, bl a tigrar, snöleoparder, berguv, lodjur och järv. Här finns också den populära lantgården med gamla svenska lantraser.

Nordens Ark Sportlovsprogram hittar du här >>

Turistrådet Västsverige

Här hittar du många fler trevliga aktiviteter och tips för sporlovet >>