({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Sportlov i Göteborg och Västsverige

Guide till sportlovets roligaste upplevelser

Vi har samlat Göteborgs och Västsveriges bästa erbjudanden på boendepaket och sportlovsaktiviteter för såväl stora som små barn.

Sportlovspaket där boende ingår

Ta med familjen på några härliga vinterdagar i Västsverige. Laga mat utomhus, vandra i vinterlandskap, koppla av i relax och spa eller lek loss på ett äventyrsbad. Boka ett färdigt sportlovspaket!

Upplev djur på nära håll

Spana in vackra snöleoparder och lodjur på Nordens Ark där ni också får lära er mer om olika utrotningshotade arter. Vill ni klappa djur tipsar vi om Farmlodge i Lysekil, där ni bland annat kan träffa kaniner, minigrisar, marsvin och dvärggetter. I det stora akvariet på Havets Hus i Lysekil kan du få syn på knaggrocka och småfläckig rödhaj och på Wrågården i Falköping finns både älg, dovhjort och bisonoxar att besöka. 

 

Båttur i Göteborgs vinterskärgård

SKÄRGÅRDSTUR. Upplev en vacker vinterskärgård ombord på Kastor. Med varma jackor och filtar gör vi ett kort besök i vilt vackra Vinga skärgård. Turerna går dagligen under veckorna 7-9 och utgår från hamnen i Hönö Klåva, Göteborgs norra skärgård. 

Sportlov på en budget – 18 tips på plånboksvänliga aktiviteter

Sportlovet ska självklart vara en rolig händelse för alla, oavsett storlek på plånboken. Här kommer våra bästa tips på budgetvänliga aktiviteter för sportlovet.

Filmmys på bio

Film är bäst på bio och säg ett bättre sätt att skingra mörkret på än med ljuset från bioduken. Boka en härlig upplevelse på den vackra biografen i Ulricehamn, eller besök Sveriges allra minsta biograf i Tollered. Här hittar du tips på fler unika biografer runtom i Västsverige.

Guide till bra shopping i Västsverige

Klicka på bilderna nedan för att komma till flera bra shoppingguider för dig som gillar att shoppa hållbart och återbruk.

 

Följ med på en resa genom Sveriges historia

Människorna som bott i Skaraborg och Västsverige har spelat en viktig roll i Sveriges historia och de viktiga händelserna som format vårt land. Vintern 2023/2024 sänder SVT serien Sveriges historia med tio episoder som berättar om vår gemensamma historia, från istid fram till nutid. 

  • Besök lokala museer och upptäck vår historia genom olika roliga och intressanta aktiviteter och utställningar. 
  • Boka ett historiskt paket med god mat och mysigt boende. 

Evenemang under sportlovet

Sportlovspaket där boende ingår

Ta med familjen på några härliga vinterdagar i Västsverige. Laga mat utomhus, vandra i vinterlandskap, koppla av i relax och spa eller lek loss på ett äventyrsbad. Boka ett färdigt sportlovspaket!