({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Sommar i Strömstad

Upptäck idylliska Kosteröarna

För aktiva och naturintresserade är Kosteröarna ett utflyktsmål som kommer att uppskattas. Vandra, cykla, bada, snorkla eller bara vara på en av Bohusläns vac...

Utforska Sveriges enda marina nationalpark

Du kan utforska livet både i vattnet och på land. Sälsafari och skärgårdsturer, kajakpaddling, havsöringsfiske, snorkling samt guidad vandring är n&arin...

Strömstad stad

Här hittar du promenadstråk, historiska byggnader, butiker för shopping, mysiga uteserveringar för fika och mat, grönområden, kulturliv, och svalkande bad - det finns helt enkelt mycket att upptäcka i Strömstad. 

Vandring

För dig som tycker om att vara i naturen kommer här några tips på naturreservat och vandringsleder.

Cykelutflykt

Cykla med Umeå som utgångspunkt och du hittar många trevliga vägar att utforska. MTB- och trailrunningleder med olika svårighetsgrad, cykeluthyrning finns och även MTB guidning. 

Bada vid havet

Sandstränder, klippor, hopptorn, bryggor och kallbadhus. Valmöjligheterna är många för ett dopp i det blå och en heldag på stranden.

Populära sevärdheter

Här har vi samlat ett urval härliga och intressanta utflyktsmål som vi varmt rekommenderar att besöka.

Snorkla - upplev livet under ytan

Längs med vår kust och ute i skärgården hittar du flera fina klippor och badvikar som är spännande för såväl dykning som snorkling. Dessutom finns två snorkelleder.