({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Se & Göra

Kosterhavets nationalpark

Kosterhavets nationalpark är Sveriges första marina nationalpark och området sträcker sig från norska gränsen i norr till Grebbestad i söder. Den artrika parken innefattar djur och växter, vissa helt unika för området, både i havet och på land. För tips och inspiration besök gärna naturum Kosterhavet, Ekenäs brygga på Sydkoster.

Se & Göra på Kosteröarna

Koster är lite av ett eget skärgårdsbälte som du hittar i höjd med Tjärnö mellan Grebbestad och Strömstad, nästan uppe vid den norska gränsen i norra Bohuslän. När man talar om Koster är det vanligtvis de två huvudöarna som åsyftas, alltså Nordkoster och Sydkoster. Här har vi samlat utbudet av upplevelser på öarna.

Stadstur på egen hand

Välkommen till en liten "rundvandring" till några platser med historiska byggnader, utomhuskonstverk och häftiga fasadmålningar.

Här tipsar vi om sköna upplevelser i Strömstad

Kajakpaddling

Här i norra Bohuslän kan du paddla kajak i genuin skärgård, från Grebbestad i söder till Strömstad i norr ligger Kosterhavets marina nationalpark. Så, om du inte redan har satt paddeln i dessa vatten är det hög tid. Paddla på egen eller boka paket med övernattning och guide!

Utsiktsplatser

Att ta sig till en utsiktsplats är fantastiskt på många vis. Det är alltid trevligt att ha ett mål med sin utflykt, speciellt om man vandrar med barn och det är en härlig belöning att slå sig ner och packa upp fikakorgen!

Aktivitetstips!