({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Tre personer vandrar över ett klapperstensfält på Kosteröarna.

    Se & Göra

Äventyr under och över ytan

Kosterhavets nationalpark

Kosterhavets nationalpark är Sveriges första marina nationalpark och området sträcker sig från norska gränsen i norr till Grebbestad i söder. Den artrika parken innefattar djur och växter, vissa helt unika för området, både i havet och på land. För tips och inspiration besök gärna naturum Kosterhavet, Ekenäs brygga på Sydkoster.

Hummerfiske med Selin Charter

Lördag i oktober med start 27 september åker vi ut och vittjar tinnorna , där en och annan krabba,hummer, kräfta kan finnas. Vi berättar även om hur fisket var förr och nu.

Kajakpaddling

Här i norra Bohuslän kan du paddla kajak i genuin skärgård, från Grebbestad i söder till Strömstad i norr ligger Kosterhavets marina nationalpark. Så, om du inte redan har satt paddeln i dessa vatten är det hög tid. Paddla på egen eller boka paket med övernattning och guide!

Topplista - Se & Göra på Kosteröarna

Upplev och njut av Koster, här har vi samlat utbudet av upplevelser, och välj den som passar dig bäst!

Hummerfiskepaket på Scandic Laholmen

Vårt hummerfiskepaket inkluderar övernattning med frukost, båttur 3 tim med hummerfiske, färska räkor med en dryck ombord på båten samt hummermiddag som...

Semestra med hund i Strömstad

Här kommer lite tips på boenden och upplevelser som passar extra bra för våra fyrbenta familjemedlemmar när du besöker oss.