({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Kajak i Bohuslän

    Natur och friluftsliv i Strömstad & Kosterhavet

Bohusleden

Vandra hela eller delar av leden, i Strömstad hittar du fyra etapper som alla erbjuder vandring i variationsrik landskap.

Kuststigen

Vandra och njut av varierande natur längs med Kuststigens markerade vandringsleder. I Strömstad följer leden Idefjorden, från Krokstrand och vidare norrut och in i Norge.

Vandra i naturreservat

Packa med en god matsäck, lite choklad eller kaffe och utforska den härliga naturen i Strömstad. Våra kustnära naturreservat med Kosterhavets nationalpark erbjuder fantastiska upplevelser oavsett årstid! På flera platser finns dessutom iordningställda grillplatser så packa gärna med nått mer matigt för grill, men du...

Cykelutflykt på Sydkoster

Här finns alla chanser att njuta av avslappnat skärgårdsliv på Koster, cykla längs Sydkosters slingrande småvägar och ta dagen som den kommer är ett trevligt nöje för hela familjen. Avstånden är behagligt korta och det är aldrig långt till öns restauranger, sevärdheter och salta bad.

Cykeläventyr i Strömstads omgivningar

Strömstads omgivningar bjuder på fina turer längs med landsväg. Trevliga utflykter tar dig ut i både skärgården och kulturlandskapet.

Cykla Mountainbike i Lagunen Bikepark

En spännande park med många möjligheter. Vill du lära dig hur man får fart utan att trampa, är vår pump track ett perfekt alternativ. Vill du öva svängar eller hopp ska du börja på teknikytan. Vill du glida ner i härliga mjuka svängar ska du ta testa flow banan.

Kosterhavets nationalpark

Sveriges första marina nationalpark inbjuder till en aktiv semester för hela familjen, både i vattnet och på land. Besök gärna naturum Kosterhavet p...

Skaldjursupplevelser i höst

Följ med på hummerfisketur och vittja hummerburar i oktober eller boka ett paket med hummerfiske, hummermiddag och övenattning.