({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Kajak i Bohuslän

    Natur och friluftsliv i Strömstad & Kosterhavet

Bohusleden

Vandra hela eller delar av leden, i Strömstad hittar du fyra etapper som alla erbjuder vandring i variationsrik landskap.

Kuststigen

Vandra och njut av varierande natur längs med Kuststigens markerade vandringsleder. I Strömstad följer leden Idefjorden, från Krokstrand och vidare norrut och in i Norge.

Vandra i naturreservat

Härlig natur och kustnära promenader för hela familjen är exempelvis öarna Kosteröarna och Saltö eller halvön Kockholmen.

Cykelutflykt på Sydkoster

Här finns alla chanser att njuta av avslappnat skärgårdsliv på Koster, cykla längs Sydkosters slingrande småvägar och ta dagen som den kommer är ett trevligt nöje för hela familjen. Avstånden är behagligt korta och det är aldrig långt till öns restauranger, sevärdheter och salta bad.

Cykeläventyr i Strömstads omgivningar

Strömstads omgivningar bjuder på fina turer längs med landsväg. Trevliga utflykter tar dig ut i både skärgården och kulturlandskapet.

Kosterhavets nationalpark

Sveriges första marina nationalpark inbjuder till en aktiv semester för hela familjen, både i vattnet och på land. Besök gärna naturum Kosterhavet p...

Skärgårdsturer

Hänga med på en båttur, besök Alaska - sten och blomsterträdgård, följ med på sälsafari med besök på Sveriges västligaste fyr...

Upptäck livet under ytan

Snorkla, häng med på strandexkursion eller bekanta dig med några av Kosterhavets djur på nära håll. 

Badupplevelser

Ta med familjen till saltaste vattnet i Bohuslän!

Tjärnö akvarium

Besök Sveriges artrikaste akvarium, häng med på filmning Kosterhavet och exkursion med forskningsfartyg.