({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Strömstad & Kosterhavet

Evenemang & Aktiviteter

Midsommarfirande i Strömstad

Midsommarafton 21 juni närmar sig! Här tipsar vi om allt från traditionellt firande, musikarrangemang till midsommarinspirerade menyer och midsommarpaket med övernattning! PS) Sidan uppdateras efterhand - så håll gärna utkik!

Upptäck våra besöksmål

Missa inte våra fantastiska sevärdheter när du är i Strömstad. Passa på att besöka våra fornminnen med gravfält och stenskepp, fascineras av sten- och blomsterträdgård, utforska livet under ytan eller res ut till Sveriges västligaste fyrplats.

Båtturer

Du kan välja bland flera olika båtturer, en dagsturer, kvällskryssning eller reguljärturer till sköna platser skärgården.

Boka boende och njut lite extra i sommar

Kombinera härliga naturupplevelser med boende och god mat. Bo på ett pensionat, ett bekvämt hotell i stan, personliga Bed & Breakfast, familjära stugbyar med gott om plats. Boenden för dig som söker "det lilla extra" kan vi tipsa om glamping eller varför inte njuta på spahotell med extra allt?

Sälar ligger på klippa i Kosterhavets nationalpark

Kosterhavets nationalpark

Kosterhavet är Sveriges enda marina nationalpark med sina cirka 12 000 djur- och växtarter, häften under ytan och hälften på land. Här finns havsdjur som du inte hittar någon annanstans i sv...

Kosteröarna

Naturparadis mitt i Kosterhavets nationalpark och erbjuder vandring, cykling, salta bad, unik skärgård, kajakpaddling och skaldjursmiddagar. Kosteröarna är fulla av natursköna upplevelser bå...

Cykeläventyr

Njut av naturnära upplevelser, här cyklar du på vindlande småvägar i härlig natur genom skogar och hagar eller utmed vattnet.

Vandra i naturreservat

Några av våra naturreservat erbjuder inte bara naturnära upplevelser, men också havsnära promenader, grillplatser, svalkande bad och möjlighet att testa fiskelyckan.

Bra att veta

När du besöker Strömstad kan det vara bra att veta vissa saker i förväg eller när du är på plats!

Strömstad Turistinformation

Vi tipsar gärna om vad som finns att se och göra, trevliga caféer & restauranger, upplevelser och vad som är på gång. Du hittar oss i Gamla Tullhuset vid...

InfoPoints

Söker du inspiration och tips under ditt besök i Strömstad? Besök en av våra InfoPoints som är en enklare form av turistinformation. Förutom härlig personal så...