({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Strömstad & Kosterhavet

Kosteröarna - Vandra & Cykla

Besök en riktig skärgårdsidyll under din vistelse i Strömstad. Öarna Nord- och Sydkoster är ett perfekt utflyktsmål för den som vill uppleva slående vacker natur och hänförande vyer på cykel eller till fots. Mat och fika finns på båda öarna och vill du övernatta så finns boende för alla smaker.

Hummerfiske

I år startar det spännande hummerfisket den 25 sept. kl. 07.00. Selin Charter börjar köra 30 sept.

Höstupplevelser

Hösten bjuder på många härliga upplevelser, här tipsar vi om trevliga utflykter och aktiviteter som vandra, cykla, bastubad, spa, golf och skaldjur.

Njut lite extra av hösten

Kombinera härliga naturupplevelser med boende och god mat. Bo på ett pensionat, ett bekvämt hotell i stan, personliga Bed & Breakfast, familjära stugbyar med gott om plats. Boenden för dig som söker "det lilla extra" kan vi tipsa om glamping eller varför inte njuta på spahotell med extra allt?

Natur- och Friluftsliv året om

 

 

Cykeläventyr

Njut av naturnära upplevelser, här cyklar du på vindlande småvägar i härlig natur genom skogar och hagar eller utmed vattnet.

Kosterhavets nationalpark

Besök Sveriges enda marina nationalpark med unikt växt- och djurliv ovan och under vattnet och erbjuder upplevelser året runt. Det är attraktivt för havsnära vandring, paddling, dykning, bad och andra naturupplevelser både på och vid öarna längs fastlandet och i det yttersta havsbandet.

Bra att veta

När du besöker Strömstad kan det vara bra att veta vissa saker i förväg eller när du är på plats!

Strömstad Turistinformation

Vi tipsar gärna om vad som finns att se och göra, trevliga caféer & restauranger, upplevelser och vad som är på gång. Du hittar oss i Gamla Tullhuset vid...

InfoPoints

Söker du inspiration och tips under ditt besök i Strömstad? Besök en av våra InfoPoints som är en enklare form av turistinformation. Förutom härlig personal så...

Tips på evenemang i Strömstad