({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Uteservering vid Oscarsplatsen i centrala Strömstad och man ser gästhamnen i bakgrunden.

Fotograf: Kristina Gillerstedt

Havsnära caféer & restauranger i Strömstad

I kombination med stadens havsnära läge är det populärt att strosa runt i centrala Strömstad och längs stråken finns mysiga restauranger och caféer med havsutsikt och menyer baserad på ekologisk råvaror och närproducerat från både land och hav. Här tipsar vi om några av stadens havsnära fika- och matställen!

Backlunds: Den här restaurangen ger intryck av en mysig kvarterskrog som erbjuder mycket, både bageri, bistro och bar skapar en härlig atmosfär och karaktär. Här bygger menyn på äkta och noga utvalda råvaror. Solig uteservering med utsikt över park och hamn. Här kan du sitta och njuta av fika, lunch och middag!
Adress: Badhusgatan 2, Strömstad

Scandic LaholmenMat- och dryckupplevelser i skön omgivning med fantastisk havsutsikt över hamninloppet. Köket fokuserar mycket på närproducerade råvaror och följer säsongernas utbud av fisk, skaldjur och primörer. Restaurang, lounge/bar och solig terrass med utsikt över staden och  hamninloppet. 
Adress: Laholmen 1

Heat: Modern asiatisk restaurang med inriktning på thailändsk mat, sushi och grillat, gärna baserat på lokalproducerar råvaror. Även uteservering.
Adress: Ångbåtskajen 6

Laholmen Fisk: Fisk- och skaldjursrestaurang med uteservering mot hamnen, men har också butik där du kan köpa färska delikatesser, räkfyllda baguetter och annat gott för att ta med till picknick!
Adress: Ångbåtskajen 4 

Restaurang Park: En restaurang & biograf där man kan hänga i baren över en drink, äta en trerätters middag, se en bra film eller bara slinka in på en kopp kaffe. Uteservering. 
Adress: Skolgatan

Kaffedoppet: Traditionellt café vid Strömstad station med utsikt mot Strömstads gästhamn.
Adress: Järnvägstorget

Göstases: Restaurang och solig servering vid Strömstad Gästhamn.
Adress: Strandpromenaden

Strömstad Spa & Resort: Restaurang med fantastiska lägen bara tio meter från havskanten. Menyn baseras på smaker från havet, vad säsong och lokal producenter kan erbjuda.
Adress: Kebal  

Backlunds

Restaurang Park

Scandic Laholmen