({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Kristina Gillerstedt

Julshopping

Strömstad Stad

Det är lätt och trevligt att strosa längs Strömstads gator och mysiga butiker ligger tätt. Efter en shoppingrunda är det inte så dumt med en fika, eller varför inte en shoppinglunch på någon av stadens många restauranger och mysiga.

I den ideella föreningen Strömstad handel (Strömstad Köpmannaförening) är ca 100 företag anslutna. 

Julklappstips: Köp ett presentkort från Strömstad Köpmannaförening, presentkort köper du hos ettoANNat eller Strömstads Bokhandel och gäller hos medlemsföretag (butiker, caféer,  restauranger och även boende). De finns i olika valörer 100, 150, och 200 kr. 

Shoppingcenter

Strömstad Shoppingcenter

Shoppingmöjligheter finns på Oslovägen vid norra infarten till Strömstad. För hela familjen erbjuds du shopping, café och bowling under ett och samma tak alla dagar i veckan med 600 gratis P-platser i centrala Strömstad. För mer information och öppettider följ oss på våra kanaler @stromstadshoppingcenter eller besök centrets hemsida www.stromstadshoppingcenter.se

Julklappstips: Ge bort ett presentkort, läs mer om Strömstad Shoppingcenters presentkort!

Nordby Shoppingcenter

Strax norr om Strömstad ligger Nordby shoppingcenter med ett 100-tal butiker. Här hittar du också restauranger, ett djungelland för de små och en liten spelhall. Gott om parkeringsplatser finns eller så kan du åka med buss till shoppingcentret från Strömstad station eller Halden stasjon i Norge. 
Julklappstips: Ge bort ett presentkort, läs mer om Nordby Shoppingcenters presentkort!

Lokalproducerat & Hantverk

Nöddö Musteri. Ring o boka tid för köp av hemgjord äppelmust. Tel. 0739-405055.
Vi har även fina presentförpackningar! Läs mer>>

Kosterlamm. Försäljning Lammkött o en god Ölkorv. Lammskinn, Julullkransar . Ullprodukter och deras fina kalender med bilder på djuren från året som gått. Öppet Torsdag-lördag 11-14.
Läs mer>>