({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Jonas Ingman

Golfbanor i Strömstad

Njut av golf i Strömstad! Att gå en runda på någon av alla natursköna golfbanor i norra Bohuslän är en underbar upplevelse. Kombinera gärna din golfupplevelse med fantastisk mat, trevliga boenden, spa och relax samt besök på lokala sevärdheter.

Strömstad golfklubb

Sveriges västligaste golfbana där närheten till havet är märkbar och karga klippformationer har lyfts fram som ett spektakulärt designinslag ligger i Strömstad. Välkommen till 18-hålsbanan i centrala Strömstad. Läs mer>>

Dynekilens golfklubb

Dynekilens Golf är en komplett golfanläggning med en vacker 18-hålsbana, par 71, och en korthålsbana med 6st par 3 hål. På Korthålsbanan gäller "Pay n Play" och där är alla välkomna att prova att spela golf. Läs mer>>

 

Boka golfpaket med det lilla extra

 

Strömstad Spa & Resort erbjuder golfpaket där du har möjligheten att njuta av avkopplande spa och matupplevelser. Det bästa av allt är att resorten ligger intill Strömstad Golfklubbs 18-håls bana och du tar dig enkelt till golfbanan med att låna en av deras golfbilar.  

Scandic Laholmen har sedan lång tid tillbaka samarbete med flera golfbanor i närheten av hotellet och de arrangerar, bokar och löser allt du behöver för en perfekt dag på banan. Efter rundan kopplar du av i vår mysiga lounge och därefter väntar en fantastisk trerätters middag.

Eller boka en aktiv golfhelg med hela familjen på Seläter Camping, de har olika boendepaket, bo i stuga eller övernatta i ett glampingtält. 

 

Kontaktinformation

Strömstad Infocenter


Telefon: +46


E-post: Skicka E-post