({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Lokaler

I ett fantastiskt skogslandskap eller med utsikt över den vackra skärgården? Tanum har möjligheten att erbjuda unik natur med vildmarksområden och sjöar som möter den hänförande skärgården.

Tingvall Eko-Lodge

Bullaren
Tingvall Eko-Lodge ligger naturskönt på en höjd med vacker utsikt över Bullaresjön. Här får du en perfekt lokal för bröllop eller fest oavsett du söker lugnt och gemytligt, äventyrliga naturupplevelser eller vill passa på och även utforska historiska kulturmiljoer. Anläggningen ligger naturskönt belägen på en höjd med vacker utsikt över Bullaresjön och är genomgående ekologisk. Anläggningen passar utmärkt för slutna sällskap som vill arrangera bröllop, fest eller konferens. De kan erbjuda full service och mat från vårt restaurangkök.

Tingvall Eko-Lodge

 

Kustnära B&B och konferens

Heestrand
Vill du ha din bröllopsfest nära havet men till ett rimligt pris? Kustnära Vandrarhem har under lång tid varit populärt för såväl bröllop och fest som konferens och kurser. Varför inte pröva ett prisvärt, fräscht och flexibelt alternativ vid havet ni också!

Anläggningen ligger med gångavstånd från tilläggningsplats om brudpar eller festdeltagare vill komma från havet. I den rymliga fest- och konferensavdelning ryms runt 60-70 personer och grupper tas emot för fest, bröllop och konferenser. De erbjuder paketlösningar med bl a. fiske av havskräftor och hummer, ostronsafaris, bastu & badtunna. Dessutom finns ett par extra trevliga rum som brukar vara populära som ”bröllopssvit”. 

Kustnära B&B

 

Grebbestad Infocenter - Falkeröd Hembygdsgård och Skärgårdssalen

Grebbestad
Hos Infocenter i Grebbestad kan du hyra två centrala lokaler i Grebbestad. På Falkeröd Hembygdsgård rymmer det ca 80 personer och du har tillgång till det mesta du behöver. Ladan hyrs ut under maj - september då den inte är isolerad. En lantlig idyll mitt i stan! 

Skärgårdssalen ligger så centralt det går att komma i Grebbestad och där är det plats för upp till 90 personer, 60 personer sittande. Lokalen är på 100 kvm och har de mesta förnödenheter du behöver.

Grebbestad Infocenter

 

Gerlesborgsskolan

 Hamburgsund
Gerlesborgsskolan är ett av norra Bohusläns mest dynamiska kulturcentra, med ett omfattande konsert- utställnings- och föreläsningsprogram. Möjligheten att stanna över natt på Gerlesborgsskolan finns på flera olika sätt. De fina lokalerna och den fridfulla bohusläska miljön gör det perfekt för bröllop eller fest, och mer havsnära går det knappt att vara. På plats finns kompetent personal för att hjälpa dig sy ihop den lösning som passar dig bäst och för att ge dig en fantastisk upplevelse på Gerlesborgsskolan!

Gerlesborgsskolan

 

Hamburgsund Folkets Hus

 Hamburgsund
Här finns lokaler som passar till nästan allt! Här kan du ha fest, konferens, utställningar och bröllop mm. Folkets Hus i Hamburgsund är ett flexibelt hus som utformas och hyrs ut efter dina önskemål och evenemangets krav och förutsättningar. Det är en
 lokal med möjligheter för många olika aktiviteter och med modern utrustning för konferenser, underhållning mm. 

Hamburgsund Folkets Hus

 

Mer för bröllop och fest

Här hittar du allt för att lyckas med ditt bröllop eller stora kalas. Allt från catering och lokaler till aktiviteter och skönhet. Så drömmer du om ett bröllop vid havet på Västkusten så finner du allt du behöver här.