({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hur närvarande är du?

Idag är det viktigare än någonsin att ha koll på sin digitala närvaro, men vart ska man börja? Vi har skapa en checklista för dig att så du enkelt kan få kontrollen över din digitala närvaro.

 1. Är din hemsida uppdaterad med korrekt information?
  Din hemsidan är A och O i din marknadsföring även om det bara är en del av den digitala kommunikationen. Tänk på din hemsida som en inforamtionskälla och grunden för ALLA dina digitala kanaler. Att information och bilder är uppdaterat är viktgit både för kunden och Google. Google är nämligen stenhård när det gäller din placering bland alla sökresultat. Hur högt upp hamnar du i ett sökresultat? TESTA! 
  Obs! Viktgit att komma ihåg är att använda dig av p
  rivat surfläge när du vill testa ditt sökresultat. För PC Ctrl + N, för Mac Shift + Cmd + N.

 2. Är din hemsida responsiv?
  76% av den svenska befolkningen väljer att söka upp information direkt via telefonen så hur idn information presenteras i en telefon är superviktgit!

 3. Har du en strategi för Facebook och Instagram, eller andra sociala kanaler?
  Idag förvntar vi oss att företag finns på  Facebook, Instagram eller andra sociala kanaler men har du tagit fram en strategi för respektive social kanal? Du når olika målgrupper via alla kanaler så se till att det du kommunicerar är riktat till rätt målgrupp. Visste du att 86% av oss svenskar söker information om företaget primärt via sociala kanaler och sökmotorer? 

 4. Äger du ditt företag på Google my Business?I Sverige är Google den största sökmotorn men har du koll på hur ditt företag syns? Det finns en stor möjlighet att du redan finns med på Google my Business oavsett om du lagt till uppgifterna eller något annan. Ta kontrollen över ditt företag, uppdatera information, bilder och svara på kundrecensioner.

 5. 80% av världens resenärer läser på resesajter med omdömen från andra resenärer innan de bokar - vad står det på TripAdvisor om dig?
  Precis som med Google my Business finns det en stor möjlighet att du redan finns med TripAdvisor om du inte själv lagt till företaget. Oavsett är TripAdvisor en guldgruva så väl för kunden som för företag. Här har du möjlighet att kommunicera med dina kunder, svara på bra omdömen från nöjda kunder eller bemöta en missnöjd kund. TripAdvisor är världens största resesajt med användargenererat innehåll och fler än 390 miljoner unika besökare varje månad. WOW!