({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Uddevallasonen Thomas Stenström

Uddevalla är den pulserande staden året om!

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Upplev stadsfestivaler, utomhusteatrar, matmarknader och massa härlig musik.

Höjdpunkter

Det finns mängder av anledningar att älska Uddevalla! Närheten till havet, fjället, närproducerade råvaror, upplevelser och evenemang året runt. Välkommen till Bohusläns största stad.

Ladda ner vår app!

Visst du att Uddevalla har en egen app? Appen Upplev Uddevalla ger dig inspiration och information om evenemang och om vad som finns att göra. Ladda ner appen och håll dig uppdaterad! Finns både för iPhone och android! (ladda ner appen genom länkarna i sidfoten längst ned på sidan).

Ljungskile - en del av Uddevalla

Vid Bredfjällets fot, i sundet mellan Orust och fastlandet ligger en vik - Ljungskile. Ljungskile har ett förflutet som bad- och kurort. Klimatet, sades då det begav sig, vara balsamiskt. Det var blandningen av barrskog och havsluft, samt det skyddade läget som var unikt. Och även om kurortsdagarna hör till en svunnen tid kan man inte annat än hålla med - det är något visst med Ljungskile!

Bokenäset - en del av Uddevalla

Mörkgröna bokskogar och barrskogsdoft, kulturlandskap med fornminnen och blågråa klippor vid fjordarnas kant - Bokenäset är Bohuslän i ett nötskal. Utforska spår efter svunna tider medan du njuter av naturens dramatiska föränderlighet eller unna dig en stunds välförtjänt avkoppling vid strandkanten. Bokenäset bjuder på såväl kontraster som harmoni.