({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av
Gå till innehåll Tillbaka till början
  • Overlay over image
    #upplevuddevalla

    Upplev Uddevalla

    Fotograf: Lars-Gunnar Hallsten

Upplev Uddevalla tillsammans med oss!

Vad roligt att just du vill besöka oss i Uddevalla. Vi har mycket spännande att berätta och många resmål att visa dig under ditt besök. Här säger vi att Uddevalla är hjärtat i Bohuslän, inte bara för att det är den största staden utan även då vi geografisk ligger helt unikt för att erbjuda det bästa med Bohuslän. Här upplever du en pulserande stad med salt hav på promenadavstånd, vandringsleder som tar dig upp till majestätiska utsiktsplatser du sällan skådat och ett brett utbud av aktiviteter året om. Låt oss inspirera dig till att uppleva Uddevalla - hjärtat i Bohuslän.

  • Uddevallasonen Thomas Stenström

Uddevalla är den pulserande staden året om!

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Upplev stadsfestivaler, utomhusteatrar, matmarknader och massa härlig musik.

{{Name}}

Ladda ner vår app!

Visst du att Uddevalla har en egen app? Appen Upplev Uddevalla ger dig inspiration och information om evenemang och om vad som finns att göra. Ladda ner appen och håll dig uppdaterad! Finns både för iPhone och android!

Ljungskile - en del av Uddevalla

Vid Bredfjällets fot, i sundet mellan Orust och fastlandet ligger en vik - Ljungskile. Ljungskile har ett förflutet som bad- och kurort. Klimatet, sades då det begav sig, vara balsamiskt. Det var blandningen av barrskog och havsluft, samt det skyddade läget som var unikt. Och även om kurortsdagarna hör till en svunnen tid kan man inte annat än hålla med - det är något visst med Ljungskile!

Bokenäset - en del av Uddevalla

Mörkgröna bokskogar och barrskogsdoft, kulturlandskap med fornminnen och blågråa klippor vid fjordarnas kant - Bokenäset är Bohuslän i ett nötskal. Utforska spår efter svunna tider medan du njuter av naturens dramatiska föränderlighet eller unna dig en stunds välförtjänt avkoppling vid strandkanten. Bokenäset bjuder på såväl kontraster som harmoni.

Destination