({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Upplev Uddevalla till fots

    Fotograf: Helena Henriksson

Kuststigen

Kuststigen är en kustnära vandring genom tiden och genom det nutida landskapet. I Uddevalla sträcker sig Kuststigen fram genom Lyckorna i Ljungskile och Uddevallas strandpromenad där den möts av Bohusleden innan den fortsätter mot Bokenäset.

Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden är 37 mil lång och sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder. Bohusleden är uppdelad i etapper, lagom för en dagstur eller helgvandring. Här följer du glesbevuxna myrar och hällmarker, delvis orörda skogar och passerar många torpruiner.

Vandra i Uddevalla

Uddevalla erbjuder vackra vandringsleder längst hav, vid sjöar och över fjäll! Upplev naturen, njut av salta bad, storslagna vyer och vackra skogspartier.

Vandra i Ljungskile

För den naturälskande bjuder Ljungskile på många vackra vandringleder. Promenera längs havet och njut av den friska havsluften eller i djupaste granskog bland sjöar och myrar.

Vandra i Bokenäset

Bohuslän i ett nötskal. Halvön bjuder på kontraster och harmoni med mörkgröna bok- och barrskogar alltid nära till blågrå klippor och stränder.

Boka ett vandringspaket

Kombinera en dag i vandringskängor med en övernattning. Valet är ditt, välj mellan en villa vid havet eller ett rum med oslagbar utsikt på Bokenäset eller kanske ett "glamping-tält" på Anfasteröd i Ljungskile.