({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Upplev Uddevalla till fots

Fotograf: Anna Storm

Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden är 37 mil lång och sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder. Bohusleden är uppdelad i etapper, lagom för en dagstur eller helgvandring. Här följer du glesbevuxna myrar och hällmarker, delvis orörda skogar och passerar många torpruiner.

Kuststigen

Kuststigen är en kustnära vandring genom tiden och genom det nutida landskapet. I Uddevalla sträcker sig Kuststigen fram genom Lyckorna i Ljungskile och Uddevallas strandpromenad där den möts av Bohusleden innan den fortsätter mot Bokenäset.

Vandra i Uddevalla

Uddevalla erbjuder vackra vandringsleder längst hav, vid sjöar och över fjäll! Upplev naturen, njut av salta bad, storslagna vyer och vackra skogspartier.

Vandra i Ljungskile

För den naturälskande bjuder Ljungskile på många vackra vandringleder. Promenera längs havet och njut av den friska havsluften eller i djupaste granskog bland sjöar och myrar.

Vandra på Bokenäset

Bohuslän i ett nötskal. Halvön bjuder på kontraster och harmoni med mörkgröna bok- och barrskogar alltid nära till blågrå klippor och stränder.

Boka ett vandringspaket

Kombinera en dag i vandringskängor med en övernattning. Valet är ditt, välj mellan en villa vid havet eller ett rum med oslagbar utsikt på Bokenäset eller kanske ett "glamping-tält" på Anfasteröd i Ljungskile.