({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Upplev Uddevalla till fots

Kuststigen

Kuststigen är en kustnära vandring genom tiden och genom det nutida landskapet. I Uddevalla sträcker sig Kuststigen fram genom Lyckorna i Ljungskile och Uddevallas strandpromenad där den möts av Bohusleden innan den fortsätter mot Bokenäset.

Bohusleden

Bohusleden

Bohusleden är 37 mil lång och sträcker sig från Strömstad i norr till Lindome i söder. Bohusleden är uppdelad i etapper, lagom för en dagstur eller helgvandring. Här följer du glesbevuxna myrar och hällmarker, delvis orörda skogar och passerar många torpruiner.

Vandra i Uddevalla

Uddevalla erbjuder vackra vandringsleder längst hav, vid sjöar och över fjäll! Upplev naturen till fots. Njut av salta bad, storslagna vyer och vackra skogspartier längst er väg.

Vandra i Ljungskile

För den naturälskande bjuder Ljungskile på många vackra vandringleder. Promenera längs havet och njut av den friska havsluften eller i djupaste granskog bland sjöar och myrar.

Vandra i Bokenäset

Bohuslän i ett nötskal. Halvön bjuder på kontraster och harmoni med mörkgröna bok- och barrskogar alltid nära till blågrå klippor och stränder.