({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Kungsparken

Bad i Ljungskile

I Ljungskile finns några av Bohusläns bästa platser för bad. Med skärgårdens skyddade vatten, solvarma klippor, vackra badplatser, bryggor och möjlighet till krabbfiske är destinationen oslagbar för den som älskar att ta ett dopp i det salta vattnet.

Välj mellan att spendera en heldag på en klippa, ta ett snabbt dopp från bryggan efter shoppingrundan eller en skön bastu. Vi listar här Ljungskile bästa badmöjligheter som passar för hela familjen! 

Kungsparken badplats Detta är en badplats i Ljungskile som passar stora som små med lekplats för de minsta. Hoppbrygga och grillplats finns samt toalett.

Saxenhof badplats En populär badplats för familjen med cykelavstånd från Ljungskile centrum. Toalett finns.

Här finns mer info om kommunens badplatser.

Ljungskile kallbadhus Här huserar Ljungskile kajakcenter. Badplats perfekt för barnfamiljen som vill både bada o fiska krabbor. Långgrund men med möjlighet att hoppa från flytbryggan. Grillplats och toalett. Hit kan du med enkelhet ta dig från centrum.

Anfasteröd Gårdsvik Ta ett dopp från bryggan eller boka in dig i deras vedeldade bastu som ligger på en flotte. Här finns både restaurang och boendemöjligheter. Vill du hyra kajak, kanadensare, SUP eller ut och fiska finns det möjlighet till det också.

Sparreviken Från det ensamma bastubadet till kalaset med hela tjocka släkten – på Sparreviken går att göra stort likväl som smått. De erbjuder aktivitetspaket för barn, ungdomar & vuxna samt uthyrning av stugor, bastu och kajaker & kanoter.