({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Roger Borgelid

Boka ett cykelpaket

Kombinera en dag i cykelsadeln med en övernattning på hotell. Valet är ditt, välj mellan ett cityhotell i Uddevalla med närhet till allt eller ett rum med oslagbar utsikt på Bokenäset eller Lyckorna i Ljungskile.

Boka ett Bike & Burgers - 2021 paket på Bestwestern Hotel Carlia. Checka in efter en dag i cykelsadeln, njut av en hamburgare från 1803, slumra gott i en skön säng och avnjut en god frukostbuffé innan er avresa. 

 

 

 

 

Cykla runt i magiska miljöer och avsluta dagen på en av västkustens vackraste platser. Destination Bokenäset erbjuder ett paket som innehåller middag i Restaurang Västersalt, övernattning i din aldelses egna lägenhet med havsutsikt och frukost på avresedagen. 

 

 

 

 

Upptäck någon av Uddevallas många cykelleder innan ni checkar in på Bohusgården Hotel och Konferens där ni njuter av deras spaavdelning och sköna sängar.

 

 

 

 

Boka rum på vackra Villa Sjötorp och cykla fram längst små grusvägar och mindre landsvägar på lyckorna och i Ljungskile innan ni avnjuter en god middag och en god nattsömn.   

 

 

 

 

Hafsten Resort är ett härligt alternativ för den äventyrlystna med sina häftiga leder i skogen och möjlighet att kombinera med höghöjdsbana och salta bad med eller utan bastu. Välj mellan camping med självhushåll eller hyr egen stuga och ät på någon av resortens restauranger.