({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Uppdukat bord

Fotograf: Viggo Lundberg

Boka ett vandringspaket

Kombinera en dag i vandringskängor med en övernattning. Valet är ditt, välj mellan en villa vid havet eller ett rum med oslagbar utsikt på Bokenäset eller kanske ett "glamping-tält" på Anfastreöd i Ljungskile.

Boka ett vandringspaket för hela familjen på Hafsten Resort. Tillsammans kan ni utforska den underbara bohuslänska naturen vid saltstänkta hav, i djupa skogar och vid glittrande sjöar. Ni har ett flertal vandringsleder att välja mellan, både på Hafsten och Herrestadsfjället. 

I paketet ingår: Boende i Solstuga, frukostkorg, lunchpaket, karta över vandringsleder, vandringsstavar, entré till Gym, entré till 3 sorters bastu och kallbadtunna, middag i Restaurang Corallen, poolentré (t.om. 31 oktober)

 

  

 

 

Kom ut och njut av den varierande naturen som omger Anfasteröd Gårdsvik. Bo i en stuga med hotellstandard eller prova påatt bo i ett lite bekvämare tält, här hittar du "glamping-tält" med riktiga sängar, badrum, kök och en stor altan. De hjälper dig med att hitta de rätta vandringarna för just dig genom att bistå med kartor, guideböcker och tips.

I paketet ingår:  Övernattning i stuga, frukost, picknicklunch, karta, vedeldad bastuflotte och middag. 

 

Anfasteröd Gårdsvik, glamping