({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Golfare på Skaftö Golfklubb

Fotograf: Jonas Ingman

Golf

Uddevalla bjuder på härliga upplevelser för dig som tillhör golfarnas skara. Bokenäset, Ljungskile eller Uddevalla spelar ingen roll – de har alla tre något att erbjuda.

Bokenäset 

Hafsten Resorts äventyrsgolfbana kan ni utmana kompisarna eller familjen på en runda mini-golf på en rolig niohåls bana.

När bästa spelare har vunnit

Bjuder restaurang Corallen in till en mysig stund. Här är en lite lugnare miljö där ni kan sitta och njut i en soffgrupp under markisen på uteserveringen, eller i en skinnfåtölj vid braskaminen. I cafémenyn hittar ni allt från färdiga mackor till lax- och skaldjurssoppa. Om ni bara vill fika finns konditoribitar och alla varianter av kaffe och te. I á la carte menyn finns flera förrätter, som varmrätt finns allt från hamburgare och kyckling till oxfilé.

 

 

Ljungskile 

Lyckorna Golfbana är både en golf- och skönhetsupplevelse!

Med några utmanande hål är det en ganska svår bana för elitspelaren men vänlig mot medelgolfaren med sina breda fairways.

Golf vid havet på anrik mark

Lyckorna Golfklubb har ett fantastiskt läge intill havet i hjärtat av Bohuslän. Här på anrika Lyckorna i Ljungskile får du en sann golf- och skönhetsupplevelse du sent ska glömma. Med några utmanande hål är deras seaside och parkbana ganska svår för elitspelaren men vänlig mot medelgolfaren. Är du amatörgolfare finns Pay & Play, drivingrange, övningsfält invid havet och två puttinggreener. Självklart finns det även en välsorteras golfshop!

God mat hör upplevelsen till

I huvudbyggnaden huserar en utmärkt golfrestaurang som serverar lunch under vardagarna och á la carte på kvällar största delen av året. Du kan också njuta av en god dryck då restaurangen har fullständiga rättigheter. Vill du golfa och samtidigt konferera, då finns det bra ljudanläggning och projektor att tillgå, men det går även utmärkt att abonnera klubbhuset för fest eller för andra aktiviteter.  

Fotograf: Destination Uddevalla 

 

 

Uddevalla 

Uddevalla Golfbana är en naturskön 18-hålsbana belägen i ett typiskt bohuslänskt naturlandskap.

Utmana varandra på en lätt kuperad skogs- och parkbana där hålen erbjuder en omväxlande utmaningar för de flesta. Intill denna natursköna 18-hålsbana finns även en golfshop och restaurang med husmanskost!

Golf på modern och underhålland bana 

Alla greener och samtliga greenområden är ombyggda sedan 2015 och är utav absolut toppklass, med både modern och underhållande design på banan. Det kanske faktiskt rent ut sagt är en av Västkustens roligaste banor. Inte för svår och inte för lätt oavsett om du är hög- medel- eller låghandikappare. Helt enkelt så får du utlopp för din tävlingsinstinkt, antingen mot dig själv eller tillsammans med andra – eller helt enkelt en skön promenad med klubba och boll. 

Under säsong kan du även avnjuta en god lunch eller en fika i Uddevalla Golfbistro. Visst låter det härligt?

Golfare på Skaftö Golfklubb

Fotograf: Jonas Ingman

Den perfekta aktiviteten för maximal avkoppling

Uddevallas bangolf finner ni intill en av centrums mest populära badplatser. Vad är inte bättre än att utmana familjen eller vännerna på en runda minigolf? 

Uddevallas bangolf arrangeras och drivs av Uddevalla Bangolfförening och är omåttligt populär under sommarhalvåret - för vad är inte bättre än att avrunda dagen på stranden med en vända bangolf? Eller att ta paus i solandet för en runda? Oavsett när lusten faller in att spela får du här en härlig och utmanande stund.