({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Helena Henriksson

Jobba hos oss!

Vill du jobba med nyfikna besökare i sommar? Uddevalla är staden vid det lugna vattnet i Bohusläns vackra innerskärgård. Omgiven av klippor, salt vatten, fjäll med frodiga skogar, sjöar och rik grönska. Tycker du att det är en härlig plats att besöka och leva på. Då är du en självklar ambassadör!

Inspiratör till Uddevalla Turistinformation 

Att vara turistinspiratör

Vi arbetar mot att hålla ett värdskap i världsklass genom att leverera en hög kunskapsnivå samtidigt som vi vill förmedla en proffsig service och inspirera till en trivsam upplevelse innan, under och efter besöket i Uddevalla. Du kommer tillhöra ett team, som tillsammans bidrar till besökarens helhetsupplevelse på plats. Som en del av vårt team är du med och gör skillnad för våra besökare likväl dina kollegor. På Uddevalla Turistinformation får du arbeta med likasinnade, få minnen och vänner för livet.

Vem är du?

Vi söker dig som kan leverera service av hög kvalitét även när tempot stundtals är högt Du som slutför det du åtagit dig är en god lagspelare, där pålitlighet, vänlighet och social kompetens är naturliga drivkrafter hos dig. Att vara en god kollega är för dig självklart och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med våra besökare.

Vi söker:

Tjänster Inspiratör Anställningens omfattning Heltid/Deltid, schemalagd tid på dagtid, kvällar och helger Tillträde Enligt överenskommelse Löneform Enligt avtal Sista ansökningsdag 2023-04-15

Kvalifikationer som krävs:

Du måste ha fyllt 20 år senast 1 juli 2023.

Språk: goda svenska kunskaper, engelska och gärna tyska.

Vi ser gärna att du har viss kunskap om sociala medier, erfarenhet av serviceyrke och har gått någon värdskapsutbildning.

Övrig info

Tjänsterna är säsongsanställningar och tillsätts löpande inför och under säsongen. Säkerhet- och värdskapsutbildning obligatoriskt innan säsongsstart. Sommarsäsongen börjar den 26 juni och pågår till 27 augusti. Skicka din ansökan till info@uddevalla.com. Läs mer om evenemang, boenden, matställen, besöksanledningar på www.uddevalla.com.