({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Shoppa loss i Uddevalla

Uddevalla stoltserar med ett gediget shoppingutbud. Här hittar du allt från charmiga gårdsbutiker och centrumshopping på kullerstensgator till köpcentrumpuls! Dessutom finns det outlets och populära second hand butiker väl värda ett besök. Oavsett vad du är på jakt efter kan du alltid shoppa loss i Uddevalla!

Uddevalla är fullt av mysiga caféer och har flera trendiga restauranger, men här finns också ett unikt utbud av butiker med det speciella och lite exklusiva som du inte hittar någon annanstans. Låt oss guida dig fram till våra guldkorn. 

Livsstilsbutiken Living Room är den perfekta butiken att besöka när du behöver en present till en vän eller dig själv. Här hittar du allt från smycken och heminredning till kläder och skönhetsprodukter. Uddevalla centrum stoltserar med fler livsstilsbutiker, Himla Fint erbjuder, precis som butikens namn, himla fina inredningsprylar och kläder till både stora som små. Under samma kategori finns även Sagolika hem som även den är en perfekt present- och inredningsbutik som säljer det unika och annorlunda och R.Å Design som erbjuder inredning, återbruk och design.

Är du på jakt efter kläder rekommenderar vi varmt butiken Soul, en personlig butik med roliga och annorlunda kläder till en bra mellanprisklass. Här kan du fylla din garderob som inte bärs av alla samt få mycket personlig service. Men är det kläder till de små du letar efter stoltserar Uddevalla centrum med en härlig barnbutik Store4kidz

Förutom de ovan nämnda butikerna erbjuder Uddevalla centrum även Lindex, Dressman,  Eurosko, Hallmans bokhandel, Kicks, Standard, Sko Karlsson, Clas Ohlson med flera. Alla butiker i Uddevalla centrum och öppettider!

Second-hand

Pingstkyrkans Second Hand är kanske Uddevallas populäraste second hand butik. På tisdagar, torsdagar och lördagar, när butiken håller öppet, ringlar sig kön lång innan dörrarna slås upp. En annan butik väl värd ett besök är Antik-Harrys, här glittrar kristallkronorna och klockorna står i otakt. Hit kommer samlare från hela världen för att hitta prylen med stort P! Högre upp på samma gata slår Da Capo Second Hand & Hantverk upp sina dörrar och erbjuder, utöver andrahandssortiment, egentillverkad keramik och textilprodukter.

För dig som har tillgång till bil hittar ni Loppis Uddevalla lite utanför centrum, här hittar du mängder av prylar, möbler, glas, kläder... ja, nästan allt!