({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Uddevalla

Njut av våren utomhus! Vandra, grilla, fika eller gå en kostvandring i Uddevalla finnas det gott om alternativ att välja emellan.

Allmänna grillplatser

Det finns inget dåligt väder utan bara dåliga kläder är sanning när man bor i vårt vackra gråvädersensuella Bohuslän. Att samlas kring en eldstad och grilla pinnbröd, korv eller något annat gott är en favorit för många.

Packa grillkol och besök någon av Uddevallas alla grillplatser:
Tex: Bjursjön, Hällestugan, Sörkullen, Kallbadhuset i Ljungskile, Sparreviken, Kungsparken eller  Destination Bokenäs.

Elljusspår

Vill man ta sig en promenad efter mörkrets inbrott finns det upplysta motionsspår i anslutning till friluftsanläggningar på Norra Fjället, Herrestadsfjället, Bjursjön och Stenshult.

Konstrunda

Upptäck centrala Uddevallas offentliga konst, skulpturer i brons, sten och spännande installationer i stadens parker och gator. På denna karta finner ni var de står.

Naturslingor

Packa ryggsäcken med varm choklad och bakverk köpt från någon av stadens kaféer och ta en tur i skogen. Tureslingan, Vindsvalan, Egonspåret eller Jorden Runt på Gustafsberg är bara några slingor som erbjuder kuperade utmaningar med utsikt.

Våra stadsberg, fina utsiktsplatser

I centrala Uddevalla kan man se havet från toppen av ett berg utan att behöva mer än promenadvänliga skor och hyfsad kondition. Mitt i stan finns Kålgårdsberget och längs Strandpromenaden kan man ta en avstickare upp på Lövåsberget eller bestiga Skansberget som bjuder på historiska slag med skyltning längs promenaden.

Till Utsiktsplatser