({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Höst i Uddevalla

    Fotograf: iStockphoto

Vandring

Packa ryggsäcken och ge er ut för en heldag med vandring i skog och vid kust och kanske picknick eller grillning. I Uddevalla finns en mängd vandringsleder att välja på - hitta en som passar just er! 

Uddevalla X-trail

Över myrar och berg, genom skog och ris! En härlig löputmaning på vackra Herrestadsfjället - banan går både på och utanför stigarna. 

Moose af Anneröd

Har ni aldrig upplevt den mäktiga älgen på nära håll kan ni passa på att åka till älgparken Moose af Anneröd, strax utanför Uddevalla. Här lever älgarna i sin naturliga miljö.    

Barnkultur & utelek

För barn i Uddevalla finns det stora möjligheter att delta i kulturlivet. Tips på roliga aktiviteter i höst på stadens bibliotek och annan offentlig miljö. 

Aktivitetsparken på Oljeberget erbjuder skatepark, basketkorgar, parkourhinder med olika svårighetsgrad och en naturlig klättervägg med sand nedanför. Det finns ett 40 tal lekplatser i kommunen att upptäcka med olika lekutrustning på.

På den lantliga idyllen Emaus Lantgård bjuder de vidsträckta ytorna till lek, spring och spel.

 

Bohusläns Museum

Bohusläns Museum är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar ger dig många anledningar till återbesök.

Walkesborgsbadet

Badhuset mitt i Uddevalla som passar hela familjen. Här finns en 25-metersbassäng samt bassäng med trampolin och hopptorn, undervisningsbassäng och en plaskbassäng för de allra minsta. Du kan koppla av i vår bastu.

Vackra parker

Uddevalla är en stad rik på vackra parker. Inte så stora och inte så berömda kanske, men nog så fina och njutbara. Väl värda ett besök.    

Biostaden

Vardagslyx med vännerna eller kanske en romantisk helg dejt, ja oavsett vad du väljer hittar du de senaste storfilmerna på Biostaden i Uddevalla.

Restaurang besök

Uddevalla bjuder på matupplevelser av alla de slag - från de regionstypiska, pinfärska fisk- och skaldjursrätterna till mer globalt orienterade matäventyr.

Evenemang

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Under vår och sommar bjuder Uddevalla in till utomhusteater, stadsfestivaler, matmarknader och massa härlig musik.

Digitala Guidningar

Med appen Upplev Uddevalla kan du gå guidade vandringar i stan när det passar dig. 

Välj mellan:

  • Gustafsberg 
  • Skalbankarna 
  • Starndpromenaden 
  • Uddevalla Centrum
  • Rösträttspromenad
  • Uddevallaturen