({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Kallbad i hjärtat i Bohuslän

Gustafsberg

UDDEVALLA

 

 

På Gustafsberg, Sveriges äldsta bad och kurort, erbjuder föreningen Uddevalla Kallbadare uthyrning av bastu i det gamla varmbadhuset för värme. Badstegar finns det vid Sörkullen, Skeppsviken, Svenskholmen, Mollön och Lansund.

Är det insjöbad som lockar finns det badstege vid Hällestugan i Stora Hällesvattnet på Herrestadsfjället eller vid Bjursjön. Vad är det för badtemperatur? Kombinera vinterbad med övernattning på Quality Hotel Carlia eller Bohusgården

 

 

LJUNGSKILE

 

 

Bada från badstege på Kungsparken eller populära Kallbadhuset, sök sedan lä i något
av de öppna omklädningsrummen och njut av en rykande het kopp varmchoklad.

Vill ni ha värme innan eller efter ert havsbad så kan ni hyra vedeldad bastuflotte på Anfatseröds Gårdsvik . Kombinera ert kallbad med en övernattning på Villa Sjötorp  

 

 

Ljungskile kallbadhus

Destination Bokenäset

BOKENÄSET 

 

 

Destination Bokenäset hittar ni i en idyll insprängd mitt i den saltstänkta naturen, här kan ni bada från badstege samt bada havsbastu. Hyr bastun om ni önskar lite värme innan eller efter ert kallbad. Gör det till en heldag och boka in en lunch eller kanske middag med övernattning.

En av västkustens mest spännande fritidsanläggningar Hafsten Resort har även de havsbastu till uthyrning. Det finns även badstege vid Hällebäck.      

 

GULLMARSSTRAND

 

Året runt destinationen Gullmarsstrand hittar ni i Fiskebäckskil på Skaftö, en av Västkustens klassiska badorter där traditionen fortsätter. Här kan ni bada från stege och det ingår en kallbads manual med tips & trix från Uddevalla Kallbadare.

Innan ni sjunker ner i det uppfriskande salta havet rekommenderar vi varmt att ni går en promenad, eller som de kallar det på Gullmarsstrand, en Walkabout. En modern, digital tipspromenad bland kullerstensgator, anrika hus och små hamnar.