({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Mats Lind

Upplev barmarkssäsongen på Lassalyckan

Sommar och höst på Lassalyckan är fantastiska årstider. Pjäxorna byts mot vandringskängor, cykelskor eller löparskor. Luften är frisk och dagarna långa med ljusa kvällar och vackra färger. Som Officiellt Vasaloppscenter erbjuder Lassalyckan spår för cykel och löpning i olika svårighetsgrader. Här finns också pumptrack, vandringsleder, boulebanor, fotbollsplaner, discogolf och mycket annat. Allt inom gångavstånd.

Löpning och trail i fantastisk natur

Lassalyckan är en löpares drömdestination med sina många fantastiska spår och terränger. Här kan du njuta av milslånga motionsspår och utmanande stigar som är perfekta för traillöpning. Som ett av Sveriges officiella Vasaloppscenter erbjuder Lassalyckan även kurser för att förbättra din löpteknik. Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare kommer du att älska att utforska Lassalyckans fantastiska löpslingor och andas in den friska luften samtidigt som du tar din löpning till nya höjder.

Kommande evenemang på Lassalyckan

Fler aktiviteter på Lassalyckan

Lassalyckan är ett frilufsområde med massor av aktiviteter. Här finns något för alla – motionär, elit, ung och gammal. Nedan ser du ett urval av alla aktiviteter som finns att upptäcka på Lassalyckan.

Multisportbana

Golf med fantastisk utsikt

På Ulricehamns Golfklubb spelar du golf på en 18-hålsbana som är en av de högst belägna banorna i Sydsverige

Bo nära till ditt nästa äventyr på Lassalyckan

Förläng din vistelse och upplev mer av barmarkssäsongen i Ulricehamn. Här hittar du tips på boenden och färdiga paketupplevelser för hela familjen. På Lassalyckan finns också ställplats för husbil.

Upptäck fler boenden