({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Man, kvinna och hund vandrar över frosttäckt äng. Bakom syns träd täckta av frost.

    Vandring

    Fotograf: Jesper Anhede

Vandra i motionsspår på vintern

Vill du ut och gå när det är vinter och vissa av våra motionsspår används för skidåkning? Läs mer om varför du inte få gå i spåren.

Vandra på Billingeleden

Billingeleden är totalt ca 60 kilometer lång vandringsled, indelad i 8 etapper. Vid varje start och slut av en etapp finns informationstavlor med karta samt parkering i nära anslutning. Den lotsar dig genom skogar och hagmarker, över den blomsterrika kalkstensplatån och utmed bergskanter som bjuder på en fantastisk utsikt över nejderna.

Trollstigen avstängd

Den korta Trollstigen kommer att vara avstängd under hela vintern. Öppnar igen till våren. Detta gäller alla tre lederna i Trollstigen då de har samma sträcka...

Vandra i Skaraborg

Så nära varandra, men ändå så olika. Inom 1 timmes bilfärd kan du uppleva allt ifrån Vänerskärgårdar och kustlandskap till platåberg och en böljande rullstensås. Så snöra skorna, ge dig ut till fots och upplev lugnet!

3 vandringstips

Vandringsklubben och Älska Billingen bjuder på tre härliga tips på vandringar i olika nivåer – vilken väljer du?