({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Hjo /
  • Bastutips i Hjo
Bastulav med en hink med vatten.

Fotograf: Most Photos

Basta i Hjo

  • 13 jan, 2022
  • Visit Hjo, Hjo turistinformation

Är det dags för avkoppling? I Hjo kan du basta på flera platser. Varför inte en lugn stund på Spa For Hjo med tillhörande pool? Eller kanske vill du hellre ta dig ner till hamnen där du kan uppleva en traditionell vedeldad bastu med tillhörande kallbad i Vättern. Oavsett var du väljer att basta så finns det möjlighet för dig att varva ner, ladda batterierna och samtidigt mjuka upp kroppen. Att basta gör gott för hälsan.

 

Hjo Flytbastu

Vedeldad Bastu som vintertid ligger i Hjo Hamn. Sommartid kör aktören ut dig med båt till vågbrytaren där bastuflotten ligger. Du kan enkelt doppa dig i Vättern.

KONTAKTA HJO FLYTBASTU

Spa For Hjo

På Spa For Hjo finns klassisk torrbastu. I anslutning finns allt du behöver - pool, dusch, relaxavdelning och även fika, frukost, lunch och lättare middag.

KONTAKTA SPA FOR HJO

 

Hotell Bellevue

Att hoppa i Vättern för att sedan värma sig i Hotell Bellevues bastu är populärt. Är till för både övernattande gäster (gratis) och för dig som kommer utifrån (mot kostnad). Boka din tid i receptionen.

KONTAKTA HOTELL BELLEVUE

Svärtans Bastuhus

Vedeldad Bastu i Svärtan. Kontakta föreningen som har bastubad varje vecka.

 

 

 

Hjo dippers - kallbad i Hjo

Föreningen Hjo Dippers bildades vintern 2020/21 av fyra Hjobor. Deras huvudsakliga aktivitet är att bada sig igenom vintern, i Vättern. Vill du vara med och bada, kika in deras hemsida eller instagram >>.

Mer om Hjo Dippers

 

 

Badplatser

Letar du lämplig badplats? Här hittar du badplatser i Hjo här >>