({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Hjo - Trästaden vid Vättern

Visit Hjos officiella besöksguide för Hjo.


REDO ATT SÄGA "I LOVE HJO"?

Vi som bor i Hjo brukar säga att det är något alldeles speciellt med vår lilla trästad och atmosfären här. Varför då undrar du säkert? Vissa hävdar att det beror på Vättern och sjöns ständigt skiftande färger, somliga anser att det är den vackra trästadsmiljön som gör det, andra småstadslivet där alla känner alla. Men även om vi Hjobor tycker olika har vi en sak gemensamt; vi älskar alla Hjo. Är du också beredd att säga "I love Hjo"?

Tips på evenemang i Hjo!

 

 


VÅRA HJOTIPS

Här tipsar vi om Hjoiga aktiviteter och platser värda att besöka, ställen var du kan övernatta och maten du inte får missa.

 

 


HJÄLP ATT PLANERA DIN RESA 

Går du i tankarna att resa till Hjo? Här har vi samlat information som kan hjälpa dig i din planering. 

 

 


UPPTÄCK MER I OMRÅDET 

 Gör en rundresa runt sjön Vättern eller besök fler platser i Skaraborg, området mellan Vättern och Vänern. Vi föreslår även en trästadsklassiker som inkluderar ett besök i alla de tre trästäderna Eksjö, Hjo och Nora. 

 

 


THIS IS HJO

Lär känna oss som bor i Hjo och ta del av våra berättelser! #THISISHJO

LÄR KÄNNA OSS

Lär känna butiksägarna Marie och Sara, caféägaren Erik, före detta stadsarkitekten PG, stadsguiden Barbro, flugfiskaren Jesper, vinterbadaren Maria, glasstillverkaren Mathias, ångbåtsmaskinisten Göran, fotografen Jesper och många fler Hjobor.

Thumbnail image

PRÄSTEN RONNY OM SITT HJO

Vi vill inte skapa reklamfilmer som visar en förskönad bild av Hjo. Vi vill berätta den verkliga historien, historien som visar hur det faktiskt är att leva och verka i Hjo. Och vem gör det bättre än stadens invånare?


Här får du höra prästen Ronny berätta om sitt Hjo.

 

 


KOM I KONTAKT MED OSS

Följ oss på sociala medier, ring, maila eller träffa oss!