({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Hjo /
  • Lekplatser
Lekplatsen Strömparterren i Hjo. Föreställer ett skepp som går att klättra på.

Fotograf: Hanna Nordlöf

Lekplatskartan

  • Visit Hjo, Hjo turistinformation

Söker du efter den perfekta lekplatsen för er? Det finns hela 26 stycken lekparker i Hjo kommun och samtliga finns synliga på kartan - ha det så roligt och lek för oss också!

LEKPLATSKARTAN

Vill du upptäcka ett större utbud av lekplatser, så kika in lekplatskartan. Färgerna på de olika lekplatserna visar när du kan besöka den och vem som sköter om lekplatsen. Du kan även läsa mer på Hjo kommuns hemsida >>

RÖD
Hjo kommun sköter lekplatsen och den är tillgänglig dygnet runt.

GUL
Lekplatsen finns på en skola eller förskola och lek är endast tillåtet på kvällar och helger när det inte är någon verksamhet där. Hjo kommun ansvarar för skötsel.

ORANGE
Lekplats som inte sköts av Hjo kommun.

 

Lekplatskarta

LÄTTAST ATT HITTA

De två lekplatserna som flest besöker är skeppet i hamnen och den stora lekplatsen i Hjo Stadspark. 

Hjo Stadspark

Här finns, rutschkana, gungor, bil och cyklar - allt du behöver för en rolig stund. Underlaget är sand. Bredvid denna finns även en grillplats för er som vill spendera en heldag. Lekplatsen ligger i anslutning till utegymmet/Experimenthuset.

Hjo hamn

I Hjo hamn, mellan den stora parkeringsytan och Nya Hamnkrogen finns ett roligt sjörövarskepp (den är synlig på bilden ovan). Här kan du klättra upp i utsiktstornet, gömma dig i aktern eller varför inte bygga ett sandslott?

BARNENS HJO

Undrar du vad mer du kan hitta på under ditt besök? Kika då in Barnens Hjo, en samling med förslag på vad hela familjen kan hitta på!

Barnens Hjo

FRILUFTSAKTIVITETER

Vill du veta vilka andra aktiviteter som finns att göra i Hjo, så finns även en googlekarta över idrottsplatser, aktivitetsytor, badplatser, grillplatser, pulkabackar, friluftsområden, vindskydd med mera.

Allt Fritidsutbud