({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: TripTale Volvo Cars

Lyssna på våra poddar!

  • Visit Hjo, Hjo Turistinformation

TripTale är en app som förhöjer din reseupplevelse och gör bilresan lika intressant som slutmålet och baseras på en idé som handlar om att nyttja tiden i bilen på bästa sätt. Självklart är även Hjo med i TripTale. Här kan du lyssna på våra poddar som finns tillgängliga att ladda ner i appen.

Vart du än befinner dig

TripTale är en app som du laddar ner till din smartphone. Under din resa spelar TripTale upp spännande berättelser, fakta, quizfrågor med mera om trakten du befinner dig i. Innehållet baseras på dina intressen och blandas med din favoritradiostation. Det mesta går att anpassas efter eget tycke och smak och det blir som en ny radiokanal, skräddarsydd för just din resa.

TripTale inspirerar och väcker nyfikenhet kring saker du inte ens visste fanns. Kanske blir du lockad att ta en liten omväg för att upptäcka mer?!

Lyssna på våra poddar om Hjo

Hjo är självklart med på TripTale och inledningsvis har vi tre poddar där du kan lyssna på mer om: 

  • Guldkroksbadet 
  • Trästaden 
  • Utställningen om Estrid Ericson och Firma Svenskt Tenn 

Om TripTale

TripTale är utvecklad av Volvo Cars för att underhålla dig i bilen och hjälpa dig att hålla dig pigg och alert. Forskning visar på att en pigg och alert förare är en säkrare förare. Tanken är att det både ska bli roligare och säkrare att åka bil.  Att Volvo Cars gör denna typ av innovationer handlar om att man hela tiden försöker hitta lösningar som gör det bättre och enklare att vara en Volvoägare. Att TripTale dessutom bidrar till att göra föraren mer säker då denne håller sig piggare och mer alert ligger helt i linje med företagets kärnvärden.

Appen fungerar för alla bilmärken, och har just nu innehåll söder om Stockholm och ned till Malmö utefter de större vägarna. Planen är att under hösten och vintern även kunna täcka in resor till de Svenska fjällen.