({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
Sjögräs

Fotograf: Madeleine Landley

Spa, hälsa & Bad

I mer än 200 år har människor kommit till havskurorten Strömstad för att hämta ny kraft och koppla av. Traditionen har vårdats och Strömstad kan idag locka med ett stort urval av välgörande aktiviteter för kropp och själ.

Strömstad Spa & Resort

Fotograf: Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort bjuder på härligt inspirerande miljö, generösa ytor och en skönt inbjudande atmosfär både inomhus och njutomhus. Promenera på pärlan naturreservatet Nötholmen. Pausa på uteterrassen. Spaa loss. Träna. Golfa. Konferera. Spana in restaurangernas smakfulla utbud. Chilla och umgås i bar/foodbar och lobby. Och sov sedan riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.

CitySpa Strömstad

Fotograf: Karin Björk

Utrymme att andas, tystnad för att drömma och tid för att njuta - det kan du få hos oss, i vår stilla oas mitt i city. 

Det är de små sakerna som gör oss lyckliga såsom utrymme, tystnad och tid.

Boka massage, spa-behandling eller bara koppla av i vår bastu & relaxavdelning. Vi erbjuder bland annat svensk klassisk massage, tångbad som är en gammal kurortstradition på västkusten och ska du koppla av en stund i bastun finns alltid mineraliserande havsalt och välgörande hudolja framdukat och är fritt att använda. 

Du kan också boka oss för livsstilsföreläsningar inom kost och hälsa. 

Läs mer och boka>>

Imken Yoga

Med Imken Donde kan du koppla av med Yin yoga, Dance flow, yoga i naturen och mycket mer. 

Klasserna är lekfulla och kreativa, men inspirerar ändå till att känna sig bekväm och avslappnad, att gå djupare, släppa fysiska och mentala spänningar och komma ut återupplivad med en känsla av inre frid, lugn och glädje.

Imken brinner för att dela verktyg för att släppa smärta i nedre delen av ryggen, hitta mer frihet i kropp-sinne-själ och större medvetenhet om att känna. Hon använder ofta inslag av massagearbete, tai chi och fri rörelse och älskar att samskapa yoga & ljudupplevelser med livemusiker och ljudhealers.

Läs mer och boka>> (engelsk hemsida)

Andrum

Andrum Strömstad - en plats att hämta andan för hela människan! Existentiell hälsa. Yoga, andningstekniker, meditation, yogadansa, samtalsgrupper, events, retreats m.m.

Du kan boka följande:
- Slow Flow - stressreducerande yoga
- Yogadansa AW
- Yogadansa för barn
- Kurs i yoga och kroppsbaserade metoder för stresshantering
- Vinterretreat
 

Strömstad Badanstalt

Badhuset ligger mitt i centrum med en enorm utsikt över inloppet till Strömstads gästhamn. 
Bassängen är 25 meter och håller 28 grader. Bastu finns i omklädningsrummen.
Mer information, öppettider och priser>>

Träning

Det finns även ett gym och gruppträningen kan du välja bland en mängd olika träningsformer bland annat Cykel, BodyPump, BodyStep, Yoga m.m.  Läs mer här>>

Strömstad Kallbadhus

Fotograf: Katrin Sjögren

Kallbadhuset längs med strandpromenaden i centrala Strömstad är helårsöppet. Entré betalas i receptionen på Strömstads Badanstalt. Det finns även möjlighet att göra gruppbokning utöver ordinarie tider. 

Vinterbad
Från 1 september är kallbadhuset på tisdagar, torsdagar och söndagar för bastu och havsbad. Tisdagar och Torsdag kl. 17.00 - 20.00 och söndagar kl. 11.00 - 16.00 (söndagar måste förboka plats)
Entré betalas i receptionen, Strömstad Badhus. 

Läs mer om Kallbadhuset

Sommarbad
Öppet dagligen för sköna salta bad under juni-juli-augusti.

Mer information och priser>>>

Bastubad - ta med familj, vänner eller kollegor på några timmars havsbad med bastu.

Vedeldad bastubad på Lagunen Camping

Fotograf: Jonas Ingman @ Bruksbild

Ta med dig grannen, familjen eller bara kompisgänget och njut av värmen som bara uppnås vid en riktig vedeldad bastu. Med en utsikt som är fantastisk med havet som närmaste granne är det skönt att ta ett dopp i det salta havet mellan varven. På bryggan till Eva finns också den vedeldade badtunnan som snabbt fylls upp med havsvatten. Varva härligt havsbad med bastu och varmare bad i tunnan.

För mer information och bokning>>

På bryggbastun har många personer spenderat sina kvällar och njutit av familjens, vännernas eller kollegornas sällskap och av solens sista strålar som färgar himlen rosa. Vi hoppas att en sådan kväll även hamnar i ditt minne efter ett besök hos oss.

Upplevelser från bryggbastun på Daftö resort under alla årstider

Bryggbastun på Daftö resort kan hyras under hela året och du kan samla på dig olika upplevelser från den beroende på årstid. Bryggbastun ligger lite avskilt vilket gör det till en skön stund om du vill komma bort från stoj och stim från resortens stränder under sommaren. Extra magiskt blir det under sensommaren då havet glittrar av mareld. 

Under hösten, vintern och våren kan du istället kombinera de värmande stunderna i bastun med vinterbad.

För mer information och bokning>>