({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Vandra i Bohuslän

#1 Vandra

Upptäck vår omväxlande kustlandskap med fascinerande skärgårdsnatur, sköna skogsmiljöer och vacker kulturlandskap. På flera platser finns iordningställda grillplatser och möjligheter till svalkande dopp. Så packa gärna med badkläder och något matigt för picknick.

#2 Cykla på Kosteröarna

Kosteröarna består av Nord- och Sydkoster är till stor del naturreservat och ett perfekt utflyktsmål för dig som gillar salta bad, vacker natur och cykling. Avstånden på Sydkoster är behagligt korta och här trampar du fram på de slingrande grusvägar, förbi böljande fält, blomstrande strandängar, betande djur, lummiga lövskogar och fantastiska utsikter.

Kosterhavets nationalpark

"I norra Bohuslän ligger Kosterhavets nationalpark som myllrar av liv, både ovan och under ytan. Här är det vackert att paddla kajak och snorkla, precis som i Abel Tasmans nationalpark på Nya Zeelands sydö".

/När SJ lät svenska folket rösta fram bästa svenska alternativet till en utlandsresa hamnade Kosterhavets nationalpark på topplistan!

Skärgårdsturer

Följ med på båtturer i skärgården, kvällsturer med TEMA-kryssningar, sälsafari till de yttersta skären kring Ursholmen, fisketurer med makrillfiske eller guidade kajakturer i Kosterhavets nationalpark. Välkommen att upptäck vår fina skärgård på det sätt som passar dig bäst!