({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Daftö Resort

01
okt
-
06
nov

Spöktober
Strömstad

Höstlov tillsammans bland pirater på ett spökligt Daftö Resort.

Aktiviteterna är många och vissa av dem är läskigare än andra. Spöktober pågår från den 1-15/10 och från den 28/10 till den 6/11 och har ett aktivitetsutbud som får även den modigaste piraten att darra.

 

Spöktober

1-15/10 och  28/10 - 6/11

Boka vårt stora Spöktoberpaket för en oförglömligt höstlov tillsammans bland pirater på ett spökligt Daftö Resort som får den modigaste piraten att darra. De flesta spöktoberaktiviteter ingår för boende gäster och några kan väljas till för den som vågar!

Flera Spöktoberaktiviteter genomförs på Daftöland. Entrén ingår för boende gäster och kostar 50 kr per person för dagsbesökare. På Daftöland kan man bland annat karva pumpa, lyssna på spökhistorier, få sig en ansiktsmålning, se en läskig film i Kråkslottet eller ta en tur in i Spökkällaren... om du vågar? Ett par attraktioner och spel kommer även vara öppna under höstlovet.

Spöktoberpaket med övernattning

Förutom boende och aktiviteter kan du uppleva Spökpartaj i Restaurang Packhuset med mat, dryck och show med spökpirater!

Läs mer om Spöktober på Dafto.se och ta reda på vad som kan upplevas beroende på om du bor även eller besöker Daftö över dagen

 

Daftö Resort

På Daftö är varje dag ett äventyr, oavsett om du besöker anläggningen med familjen, vännerna eller kollegorna. Häng med Daftöpiraterna på spännande upptåg och ta del av Bohusläns kaparhistoria. Den bohuslänska naturen kan du uppleva bland annat längs anläggningens vandringsleder eller paddlandes i en kajak i skärgården.

Läs mer
Kontaktinformation

Daftö Resort

Dafter 1

45297 Strömstad


Telefon: +46 526 260 40


E-post: info@dafto.se

Hemsida: dafto.se