({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Unika boenden

Fotograf: Lagunen Camping & Resort

Glampingtält vid havet

Glamping vid havet på Lagunen Camping & Stugor

Lagunen camping erbjuder glamping när den är som bäst – camping nära naturen men med extra komfort och en härlig touch av glamour. Sov skönt i en mysig stuga på Wooden Camp eller i ett lyxigt glamping-tält på Canvas Camp.

Upplysta glampingtält i kvällsljus

Glamping och Time Out Lyxglamping Seläter Camping

Seläter Camping är en lugn och stilla familjecamping belägen några få kilometer från Strömstad centrum. Här kan du välja att boka in dig i glamping tält med plats upp till 4 personer eller i Time Out Lyxglamping med plats för 6 personer. 

Pirathotell på Daftö Resort

Pirathotellet med egen nöjespark - Daftö Resort

Om du bokar boende på Daftös Pirathotell befinner du dig mitt i äventyret. Varje hotellrum är utformat efter en egen piratberättelse och här kan du hänga med Daftöpiraterna på spännande upptåg i nöjesparken Daftöland. 

Kläpphagen, B&B på Koster

Kläpphagen

På Kläpphagen Koster vid Ekenäs på Sydkoster njuter ni av mat tillagad över öppen eld och kustnära boende i premiumsviter - ägarna kallar sitt mysiga boende för ”Boutique B&B – Personligt, genuint och äkta!” För er som älskar naturen och är lite äventyrliga, då passar det perfekt att bo i deras charmiga och lyxiga glampingtält.