({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Paddla i Svenljunga & Tranemo

Fotograf: P.R

Tre regioner i en destination

I södra Svenljunga hittar du Fegenområdet. Här kan du lyssna på tystnaden och uppleva naturen på riktigt. Här möts Halland, Småland och Västra Götaland mitt i Fegensjön. Här finns både vandringsleder och cykelleder men framförallt passar området perfekt för paddling!

Paddla bekvämt i Jälmån

Jälmån bjuder på en smidig paddlingsupplevelse utan långa lyft. Här hjälper företaget Absolutnatur i Nittorp dig med allt du kan behöva. Paddlingen passar grupper och barnfamiljen och Absolutnatur svarar gärna på frågor och hjälper er lägga upp er upplevelse.

Ännu mer paddlings tips

 

Förutom Fegenområdet och Jälmån finns det möjlighet att paddla i delar av Ätran. Våra kanotuthyrare är bäst på att hjälpa dig med planeringen. För dig som önskar att någon annan sköter allt så du endast kan njuta av upplevelsen så rekommenderar vi att du bokar något av områdets paketupplevelser.

 

Paddla i Ätran

Att paddla i Ätran kan både vara lite klurigt och en upplevelse. Delar av Ätran kan vara delvis svår att ta sig fram i men vi håller som bäst på att upprusta paddelmöjligheterna i Ätran.

Glöm inte, var rädd om naturen

Tänk på!

Nu är det många som vill njuta av naturen, tänk på att hålla avstånd även utomhus. Visa hänsyn mot naturen, djuren och andra människor. Och glöm inte att ta med ditt skräp hem eller till närmsta soptunna!

Allemansrätten ger oss frihet under ansvar – inte störa, inte förstöra. Så visa extra omtanke både mot andra besökare och vår natur.