({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fiska i Svenljunga & Tranemo

Fotograf: Fiska i Hillared

Hitta rätt bland sjöarna

Våra sjöar är organiserade i olika fiskevårdsområden som består av markägare till vattnet. De är av fiskevårdsområdet som köper fiskekort för att få fiska. Pengarna går till att ta hand om sjön, bygga ramper för båtar med mera.

Tänk på och respektera allemansrätten när du är ute i naturen. Alla sjöar ingår inte i något fiskevårdsområde utan är privata och därför förbjudna att fiska i.

Fiskecamp vid Ätran

Haganäs fiske och kanotcamp

Fiskelycka på isen!

En solig dag med isfiske är en fantastisk upplevelse för hela familjen.

Men det finns en hel del att tänka på och det är inte en helt riskfri aktivitet. Här har vi samlat lite tips om hur du fiskar och vad du ska tänka på angående säkerhet på isen. 

Informationsplatser

Runt om i området hittar du turistinformationer och infopoints med broschyrer och personer som kan hjälpa dig med mer information om platsen. Här kan du också hämta vår broschyr.

Glöm inte, var rädd om naturen

Tänk på!

Nu är det många som vill njuta av naturen, tänk på att hålla avstånd även utomhus. Visa hänsyn mot naturen, djuren och andra människor. Och glöm inte att ta med ditt skräp hem eller till närmsta soptunna!

Allemansrätten ger oss frihet under ansvar – inte störa, inte förstöra. Så visa extra omtanke både mot andra besökare och vår natur.