({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Paddla på egen hand i Fjällbacka

Fjällbacka är en bohuslänsk idyll på många sätt, inte minst från sittbrunnen! Tag chansen och paddla ut i världens vackraste skärgård och upplev Fjällbacka med omnejd från vattenytan. Här är vårt bästa tips för en dag på havet med utgångspunkt i Fjällbacka!

För en heldag i Fjällbackas fantastiska skärgård rekommenderar vi denna tur:

Starta paddelturen från 2sea4u kajakcenter i Fjällbacka vid Richters bryggan. Paddla över sundet i nordostlig riktning förbi kråkholmen och upp i viken mellan stora och lilla Köttö. Viken är nästan alltid skyddad från vind och lämpar sig utmärkt för den oerfarne paddlaren, området har ett rikt fågelliv.

Paddla sedan genom viken och över Musöfjorden västerut mot Porsholmen. Här kan man ta en fika och ett bad på öns många härliga sandstränder. Ön är optimal för paus då det är lätt och smidigt att komma i och ur kajakerna.

Paddla sedan mellan Småsvinningarna och Valö. Under denna etapp kan man se Dannholmen och Ingrid Bergmans hus om somrarna.

Paddla sedan vidare och runda Hjärterön. Här finner paddlaren återigen sandstrand på öns sydsida. Paddla sedan genom sundet mellan Hjärterön och Bringebärsholmen och åter till Fjällbacka för upptagning av kajakerna vid 2sea4u kajakcenter.

 

Bo här i Fjällbacka

Äta gott i Fjällbacka