({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Evgeny Karandaev

Påsk i Uddevalla

Upplev påsken och våren i Uddevalla. Kombinera god mat, mysigt boende med spännande aktiviteter för hela familjen. Här tipsar vi om hur du fyller påsken med sköna aktiviteter med nära och kära.

Passionsspelet på Kungstorget
Passionsspelet är musikalen om Jesu lidande, död och uppståndelse mitt i Uddevalla centrum. Detta är en dramatisering av Jesus sista vecka i Jerusalem fram till korsfästelsen och gravläggningen. Ett ekumeniskt samarbete med många kyrkor i Uddevalla.

Långfredag 29 mars kl. 15.00, Påskafton lördag 30 mars kl. 13.00

-

Konstvandringen i Södra Bohuslän 
Upplev Konsten i Bohuslän under Påsk. Sjuttiotre konstnärer bjuder in till öppen ateljé dessa dagar. 29 mars–1 april 2024, fre 11–18, lör 11–15, sön 11–18, mån 11-15*

-

Familjefirande på Hafsten Resort
På Hafsten Resort  bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån höghöjdsbana, påskpyssel, påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden och påskbuffé. 

 -

Leta checkpoints eller gå en guidad tur 
Aktiverar både kropp och knopp och kanske upptäcker några nya platser. Ta med kartan Hittaut på promenaden, cykelturen eller löprundan och hitta olika checkpoints. Ladda ner appen Upplev Uddevalla och gå en guidad vandring på mäktiga Skalbankarna eller anrika  Gustafsberg

-

Maxa ditt påsklov på Bohusläns museum
Följ med in till en guidad tur i det spännande magasinet, var kreativa tillsammans i vår skaparverkstad, spela hitta-djuren-bingo eller leta fåglar längs Bävån. Bohusläns museum bjuder in till flera roliga aktiviteter under påsklovet, för både stora och små. Välkommen!