Gå till innehåll
({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Påsk i Uddevalla

  • 22 mar, 2019
  • Linda Gjerdrum

Upplev påsken och våren i Uddevalla. Kombinera god mat, mysigt boende med spännande aktiviteter för hela familjen. Här tipsar vi om hur du fyller påsken med sköna aktiviteter med nära och kära.

Fira påsk på Villa Sjötorp
Bo på  Villa Sjötorp under påskhelgen och njut av lugn och ro i en vacker sekelskiftsvilla från 1901. Påskbordet står dukat kl 13-15 fredag till söndag och en läcker 5 rätters påskaftonsmeny av närproducerade råvaror serveras den kvällen. Kombinera detta med ett besök på konstrundan i Bohuslän med sina öppna ateljéer, det är lite av allt du kan uppleva här. 

Familjefirande på Hafsten Resort
På Hafsten Resort  bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån päskpyssel, påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden och påskbuffé. 

 -

Avkoppling på Bohusgården Hotell & Konferens
Fira påsken på Bohusgården Hotell & Konferens med närheten till Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Njut av promenader längs Strandpromenaden till fina Gustafsberg och koppla sedan av i hotellets spa med bland annat bastulandskap och varm takbalja utomhus. På kvällen serveras en generös bistrobuffé.

 -

Njut av konstrundan i Bohuslän under påsken
Ett hundratal yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare öppnar upp sina ateljéer under påskdagarna, från Strömstad i norr till Kungälv i söder. I Uddevalla välkomnar ett 10-tal konstnärer in till sina egna skaparställen.  Detta är ett samarbete mellan Kvirr - Konstvandring i Ranrike och Konstvandringen i södra Bohuslän. Här finner du Konstrundan i Bohuslän program.

 -

Påsklunch i Restaurang Västersalt 
På påskafton dukas det upp till påsklunch i resturang Västersalt på Bokenäset. Går fin fint kombinera med en övernattning på hotellet eller kanske en långpromenad i skogarna runt Bjällansås med en avslutande havsbastu innan hemfärd. 

-

Maxa ditt påsklov 
Bohusläns museum  bjuder på påskbio och deras egen biolog fågel-Janne tar dig med på en fågelskådning i naturen nära Skalbankarna. Vill man maxa sitt påsklov finns fler spännande aktiviter att uppleva i vårt älskade Bohuslän, läs mer om Expedition Bohuslän här.