({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Påsk i Uddevalla

Upplev påsken och våren i Uddevalla. Kombinera god mat, mysigt boende med spännande aktiviteter för hela familjen. Här tipsar vi om hur du fyller påsken med sköna aktiviteter med nära och kära.

Fira påsk på Villa Sjötorp
Bo på  Villa Sjötorp under påskhelgen och njut av lugn och ro i en vacker sekelskiftsvilla från 1901. Påskbordet står dukat kl 13-15 fredag till söndag och en läcker 5 rätters påskaftonsmeny av närproducerade råvaror serveras den kvällen. 

Familjefirande på Hafsten Resort
På Hafsten Resort  bor du gott i närhet till havet i fullt utrustade stugor, i egen husvagn eller husbil. Under påskhelgen är det full aktivitet med allt ifrån påskpyssel, påskäggsjakt, påskbrasa vid sandstranden och påskbuffé. 

 -

Avkoppling på Bohusgården Hotell & Konferens
Fira påsken på Bohusgården Hotell & Konferens med närheten till Byfjorden och dess fantastiska utsikt. Njut av promenader längs Strandpromenaden till fina Gustafsberg och koppla sedan av i hotellets spa med bland annat bastulandskap och varm takbalja utomhus. På kvällen serveras en generös bistrobuffé.

 -

Leta checkpoints eller gå en guidad tur 
Aktiverar både kropp och knopp och kanske upptäcker några nya platser. Ta med kartan Hittaut på promenaden, cykelturen eller löprundan och hitta olika checkpoints. Ladda ner appen Upplev Uddevalla och gå en guidad vandring på mäktiga Skalbankarna eller anrika Gustafsberg

-

Påsklunch i Destination Bokenäsets Restaurang
På påskafton dukas det upp till påsklunch i Destination Bokenäsets resturang. Går fint att kombinera med övernattning i de fullt utrustade lägenheterna eller kanske en långpromenad i skogarna runt Bjällansås med en avslutande havsbastu innan hemfärd. Lunch och lägenhet förbokas.

-

Maxa ditt påsklov 
Bohusläns museum  bjuder på fågelvandring på Porsen, historisk stadsvandring med äggjakt och fågelbingo längs med Bävån. Vill man maxa sitt påsklov finns fler spännande aktiviter att uppleva i vårt älskade Bohuslän, läs mer om Expedition Bohuslän här.