({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Fotograf: Per Pixel Petersson

Upplev Uddevalla centrum

Vi säger att Uddevalla är hjärtat i Bohuslän, inte bara för att det är den största staden utan även då det geografiskt ligger helt unikt för att erbjuda det bästa med Bohuslän. Här upplever du en pulserande stad med salt hav på promenadavstånd, ett brett utbud av aktiviteter året om och majestätiska utsiktsplatser och spännande besöksmål. Låt oss inspirera dig till att uppleva Uddevalla centrum.

Uddevalla centrum ligger perfekt beläget vid vattnet. Bäveån som rinner genom stadens centrum mynnar ut i Byfjordens salta hav. Här finns det många möjligheter till att njuta av mysiga restauranger och caféer som är perfekta oaser efter en inspirerande shoppingrunda eller en promenad. Här kan du andas ut och ta det lugnt och njuta av folklivet och den vänliga atmosfären. 

Livsstilsbutiken R.Å Design är den perfekta butiken att besöka när du behöver en present till en vän eller dig själv. Här hittar ni blandannat inredning, återbruk och design.

Är du på jakt efter kläder rekommenderar vi varmt butiken Soul, en personlig butik med roliga och annorlunda kläder till en bra mellanprisklass. Här kan du fylla din garderob som inte bärs av alla samt få mycket personlig service. Men är det tyger och sytillbehör du letar efter stoltserar Uddevalla centrum med härliga butiken Pimpa Hemma

Förutom de ovan nämnda butikerna erbjuder Uddevalla centrum även Soul4Men, Hallmans bokhandel, Kicks, Standard, Sko Karlsson med flera.