({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Roger Borgelid

Vandring

Packa ryggsäcken och ge er ut för en heldag med vandring i skog och vid kust och kanske picknick eller grillning. I Uddevalla finns en mängd vandringsleder att välja på - hitta en som passar just er! 

Run Dirt Race

Ställ bilen, hoppa på båten och njut av Uddevallas vackra innerskärgård. Du har många avgångar per dag att välja mellan. Skärgårdsbåtarna tar dig till fina badplatser, naturområden, restauranger och kaféer eller bara njut av en skön rundtur på fjorden.     

Moose af Anneröd

Har ni aldrig upplevt den mäktiga älgen på nära håll kan ni passa på att åka till älgparken Moose af Anneröd, strax utanför Uddevalla. Här lever älgarna i sin naturliga miljö.    

Skärgårdsbåtarna

Ställ bilen, hoppa på båten och njut av Uddevallas vackra innerskärgård. Du har många avgångar att välja mellan. Skärgårdsbåtarna tar dig till fina badplatser, naturområden, restauranger och kaféer eller bara njut av en skön rundtur på fjorden.      

Våra bästa badplatser

Tips! Ta ett dopp i det blå vid en av våra mest populära badplatser Kungsparken, Skeppsviken, Mollön eller Hafsten Resort.   

Bohusläns Museum

Bohusläns Museum är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar ger dig många anledningar till återbesök.

Gröna Oaser

Uddevalla är en stad rik på parker och gröna oaser. Inte så stora och inte så berömda kanske, men nog så fina och njutbara. Väl värda ett besök.    

Dagnys Café

Låt dig förflyttas tillbaka till femtiotalet med ett besök på Dagnys musikkafé - inrett helt i 50-talsstil med jukebox som spelar den rätta musiken.     

Bangolf

Vad är bättre än att utmana familjen eller vännerna på en runda bangolf? I Uddevalla, intill en av centrums populäraste badplatser, huserar Uddevallas bangolfbana, den perfekta aktiviteter för maximal avkoppling.

Evenemang

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Under vår och sommar bjuder Uddevalla in till utomhusteater, stadsfestivaler, matmarknader och massa härlig musik.

Digitala Guidningar

 

Med appen Upplev Uddevalla kan du gå guidade vandringar i stan när det passar dig. 

Välj mellan:

  • Gustafsberg 
  • Skalbankarna 
  • Starndpromenaden 
  • Uddevalla Centrum
  • Rösträttspromenad