({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Sommar i Uddevalla

Fotograf: Roger Borgelid

Vandring

Packa ryggsäcken och ge er ut för en heldag med vandring i skog och vid kust och kanske picknick eller grillning. I Uddevalla finns en mängd vandringsleder att välja på - hitta en som passar just er! 

Skärgårdsbåtarna

Ställ bilen, hoppa på båten och njut av Uddevallas vackra innerskärgård. Du har många avgångar att välja mellan. Skärgårdsbåtarna tar dig till fina badplatser, naturområden, restauranger och kaféer eller bara njut av en skön rundtur på fjorden.      

Våra bästa badplatser

Tips! Ta ett dopp i det blå vid en av våra mest populära badplatser Kungsparken, Skeppsviken, Mollön eller Hafsten Resort.   

Bohusläns Museum

Bohusläns Museum är ett levande kulturcentrum med ett stort programutbud. Föreläsningar, musikaftnar, temadagar och spännande utställningar ger dig många anledningar till återbesök.

Gröna Oaser

Uddevalla är en stad rik på parker och gröna oaser. Inte så stora och inte så berömda kanske, men nog så fina och njutbara. Väl värda ett besök.    

Bangolf

Vad är bättre än att utmana familjen eller vännerna på en runda bangolf? I Uddevalla, intill en av centrums populäraste badplatser, huserar Uddevallas bangolfbana, den perfekta aktiviteter för maximal avkoppling.

Torsdagar på Dagny's

Låt dig förflyttas tillbaka till femtiotalet med ett besök på Dagny's musikkafé - inrett helt i 50-talsstil med jukbox som spelar den rätta musiken. Öppet varje torsdag KL 18-21.     

Evenemang

Uddevalla är den pulserande staden med ett brett utbud av evenemang och kultur året om. Under vår och sommar bjuder Uddevalla in till utomhusteater, stadsfestivaler, matmarknader och massa härlig musik.

Digitala Guidningar

 

Med appen Upplev Uddevalla kan du gå guidade vandringar i stan när det passar dig. 

Välj mellan:

  • Gustafsberg 
  • Skalbankarna 
  • Starndpromenaden 
  • Uddevalla Centrum
  • Rösträttspromenad
  • Uddevallaturen