({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av

Cykla

på Billingen Skövde

Fotograf: Daniel Breece


Cykla på Billingen

Vad sägs om att uppleva Billingens skogar från cykelsadeln? På Billingen finns drygt 25 kilometer långa mtb-spår, två asfalterade pumptracks, en kul teknikpark och det utmanande endurospåret Homerun. Under de kommande åren kommer vi utveckla cyklingen på Billingen med en större mängd maskin- och handbyggda mtb-spår för alla, från nybörjaren på sin lilla 16” cykel till de mer avancerade cyklisterna som söker adrenalin och spänning bakom cykelstyret.

Välkommen att utforska berget på två hjul!

 NYHET: Nu bygger vi nya cykelleder!

Nu har det äntligen hänt! Spadarna har satts i marken och de spännande förändringarna av MTB-lederna på Billingen Skövde är snart verklighet. Vi är stolta över att meddela att de nya cykellederna officiellt invigs i maj 2024. Vi välkomnar er då att uppleva den nya eran av cykling på Billingen Skövde med invigningen av våra fantastiska cykelleder!

Vår ute - När kan jag cykla på Billingen?

Vi fortfarande skidspår och vintersäsong på Billingen till 31 mars.

Välkommen att cykla i våra pumptrackbanor för en spännande MTB-upplevelse! De nya cykellederna invigs i maj för ännu mer äventyr på Billingen.

Vi växlar upp

Vi växlar upp och trampar mot nya cykelupplevelser på Billingen. 

Spadarna har satts i marken och de spännande förändringarna av MTB-lederna på Billingen Skövde är snart verklighet. Vi håller ni på att slutföra arbetet med cykellederna. De sista stenarna ska på plats, skyltar skall upp och nya webbsidor byggs här bakom. 

Vi är stolta över att meddela att de nya cykellederna officiellt invigs i maj 2024. Vi välkomnar er då att uppleva den nya eran av cykling på Billingen Skövde med invigningen av våra fantastiska cykelleder!

Bra att veta