({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}
En del av
  • Fotograf: Youacim

27
jul
-
31
jul

Hälsoveckan i Hjo
Hjo

Fem dagar fyllda med aktiviteter för kropp, knopp och själ.

Välkommen till sommarens Hälsovecka i Hjo, som brukar vara fem dagar fyllda med aktiviteter för kropp, knopp och själ. Ge dig själv en helhetsupplevelse med träning, kunskap, återhämtning och glädje.

Hälsoveckan 2022

Snabbfakta

När: Onsdag 27 - söndag 31 juli
Var: Vid scenen i Hjo Stadspark och inomhus
Program: Inget tryckt program i år, finns att ladda ner.
Kostnad: Mer information kommer
Antal deltagare: Mer information kommer
Övrigt: Ingen anmälan krävs

 

Praktisk information

Som varje år kommer finnas något för alla, du kan delta i workshops, träning i olika former, barnaktiviteter och prova-på aktiviteter. Program släpps på Facebook >> och deras hemsida >> samt så kan du ladda ner en pdf här.

Hur går Hälsoveckan till?

År 2022 är basen utomnhus-scenen i Hjo stadspark. Vissa aktiviteter sker även inomhus på Hotell Bellevue. I år finns inget informationstält, utan information finns i programmet.

Från Stora torget i norr till Stadsparken i söder
Vanligtvis äger aktiviteterna på Hälsoveckan rum i centrala Hjo i ett område som sträcker sig från Stora torget i norr till Hjo stadspark i söder. Information får du bäst i Hälsoveckans informationstält ovanför Guldkroksbadet i Hjo Hamn/Hjo Stadspark. I år kör Hälsoveckan en Lightvariant på sin stora träningsvecka - och kommer därför bara vara i Stadsparkens scen, Hotell Bellevue och information får du bäst via deras hemsida/facebooksida.

Highlights under veckan!

Under veckan är det många arrangemang som sker av många olika aktörer. Det är många olika sporter som du kan prova på - zumba, vattenpass, yoga, Qigong, Sketchwalk, körsång och inte att förglömma - föreläsare!

Sveastafetten

Sveastafetten är en lagstafett som arrangeras i Hjo Stadspark Start är kl. 10:00 vid Hälsokliniken Svea. Anmäl dig till info@halsoklinikensvea.se.

Hjo Trail >> kommer under veckan erbjuda dig att delta i löpning. Turerna är mellan 5-17 kilometer i lugnt tempo, i härligt sällskap med andra och kaffe efteråt! Ingen tidtagning utan endast löpning med fokus på sällskap, nya bekantskaper och go’fika. Alla dagar med start utanför Kulturkvarteret kl. 09:00. Lördagens runda utgår till förmån för årliga Sveastafetten.

LÄS MER HÄR

Programmet i sin helhet

Kommer finnas på Hälsoveckans Facebook >> och hemsida >>. Inget tryckt program i år.

Arrangör

Hälsoveckan i Hjo arrangeras av den ideella föreningen Hälsoveckan i Hjo. Arrangemanget genomförs av lokala hälsoföretag, föreningar och Studieförbundet Vuxenskolan.

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Hälsoveckan i Hjo

Bangatan 1 B

54430 Hjo


Telefon: +46 503 352 55


E-post: Skicka E-post

Hemsida: halsoveckanihjo.se/