({{search.Data.length}} resultat)
{{settings.Localization.Data.SearchResult.EmptySearchResultSuggestion}}

Vi använder Cookies, stäng meddelandet för att godkänna. Visa mer information

{{settingsInstance.Localization.Data.Cookies.Title}}

En del av

Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

For the latest updates regarding the corona virus (COVID-19), read the information put together by The Public Health Agency of Sweden  

  • Fotograf: Rock Mot Cancer

03
jul

Rock mot Cancer
Hjo

Musikfest för hela familjen

ROCK MOT CANCER 2021

Välkommen till Rock Mot Cancer i Hjo Stadspark, Skaraborgs största årliga musikfestival lördag 3 juli 2021. Ta med hela familjen och njut av en picknick och en dag fylld av rockmusik. Under tolv timmar kan ni höra rock, blues, hårdrock, vispop, 60-talspop och punk i en salig blandning.

Rock mot Cancer i Hjo

Entrén är gratis men arrangörerna hoppas att alla besökare lägger en rejäl summa till insamlingen, eftersom hela överskottet går oavkortat till Barncancerfonden Västra. Alla band och artister ställer upp utan ersättning. Det samma gäller alla som arbetar före, under och efter festivalen. Överskottet från festivalens matserveringar, lotterier och försäljning av t-shirts och annan merchandise går också till Barncancerfonden Västra.

Det mål som arrangörerna satte upp för insamlingen vid premiären 2014 var 10 000 kronor. Den gången slutade det med drygt 60 000 kronor och sedan har det ökat för varje år. Förra året slogs ännu ett rekord med nära 700 000:- insamlat och ett överskott på 664 000.

Sedan starten har Rock Mot Cancer och dess sponsorer och besökare samlat in drygt 2,3 miljoner till Barncancerfonden Västra och är därmed en av föreningens största bidragsgivare.

Motionsrunda och mopedrally

På morgonen börjar motionsrundan Hjo Mot Cancer med start och mål 09:30 vid Lilla Park och lite senare arrangerar Hjo Moppers sitt mopedrally för andra året i rad. Förra året kom över 200 mopedentusiaster och i år räknar man med ännu fler. Start vid Societetshuset 10:30 och mål på festivalområdet. Alla deltagaravgifter går till insamlingen.

Nighthawks MCK Sweden visar upp sina häftiga motorcyklar och man kan rösta på den snyggaste och köpa av klubbens merchandise.

Barnens Festival

Naturligtvis får alla barn sin egen del av festivalen. Det blir ansiktsmålning, barnens lotteri, fiskdamm, ”utmaningen” där det gäller att slå en boll i rätt hål och givetvis den populära hoppborgen. Försäljning av godis, glass och popcorn. Räddningstjänsten är på plats för att visa upp en av sina brandbilar.

Föreningen ROCK MOT CANCER's tanke bakom festivalen är: ”Vi vill hjälpa alla de barn som har drabbats av den hemska sjukdomen cancer och gör detta genom att glädja alla älskare av rockmusik med tolv timmars musik i en vacker miljö! Tillsammans kan vi göra vi skillnad.”

{{cal.Localization.FullMonthNames[cal.currentMonth]}} {{cal.currentYear}}
  • {{day}}
  • {{day}}
  • {{day}} {{time.Start + (time.End ? ' - ' + time.End : '')}}
  • {{day}}
{{cal.Localization.ShortDayNames[event.Date.weekday]}} {{event.Date.day}} {{cal.Localization.ShortMonthNames[cal.currentMonth]}} {{time.Start}} {{time.End ? ' - ' + time.End : ''}}
Kontaktinformation

Rock mot Cancer

Stadsparken

54430 Hjo


Telefon: +46 709 532 009


E-post: Skicka E-post